Quivogne PXVI tárcsás borona

Egy tárcsás boronára nagy szükség lehet egy szőlészeten, ezért ha önnek is saját szőlészete van, akkor érdemes megrendelni egy tárcsás boronát, hiszen annak nagy hasznát veheti még. Weboldalunkon a quivogne tárcsás boronáira a legkeresettebbek mind közül.

Minőségi quivogne munkagépek rendelhetőek végtelenül alacsony áron csakis a pap-agro.eu weboldalon, és webáruházunk széles kínálatában talál majd tárcsákat, talajlazítókat, ekéket, boronákat, vetőgépeket, illetve műtrágyázót is. A PXVI tárcsás borona megfelelő lehet a szőlészetek és gyümölcsösök sorközeiben szükséges munkavégzésre. Az egy tárcsalevélre eső nagy súly biztosítja azt, hogy valóban a jó talajba hatol és az optimális munkavégzést is teljességgel garantálni tudja. A munkaszélesség  állítható akár mechanikusan vagy opcióban hidraulikusan is egyaránt. Rendelkezik továbbá központi lazító kapával, fordítható lándzsával és szárnyas késsel is. A tárcsás borona ezen kívül rendelkezik  háromszorosan tömített acélöntvény csapágyházzal is.

Amennyiben kérdések merülnének fel a Quivogne márkáról, rendelésről, az árakról vagy a fizetési módokról, nincs más dolga, mint felvenni a kapcsolatot segítőkész ügyfélszolgálatunkkal a 06 53 552 283 telefonszámot tárcsázva, vagy küldjön bátran e-mailt az info@pap-agro.eu e-mail címre és itt egyetlen kérdése sem marad majd megválaszolatlanul, hiszen kollégáink azonnal a rendelkezésére állnak majd. Ha meg szeretné tekinteni a Quivogne munkagépek illusztrációit, akkor ezt  is megteheti, csak keresse fel weboldalunkat, a pap-agro.eu weboldalt és itt megtekintheti majd a teljes kínálatot is az árakkal és a Quivogne munkagépek leírásával együtt. Weboldalunkon akár használt gépeket is rendelhet és közösségi oldalainkon is felveheti majd velünk a kapcsolatot.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük