Szakértői segítség kerti fólia kiválasztásában

A fóliasátor nagyban megkönnyíti mind a konyhakerti ültetést, mind a nagyobb területen történő termesztést, hisz olyan optimális környezetet képes teremteni a növények, palánták számára, amelyek a szabadban nem lehetne biztosítani.

A kerti fólia amellett, hogy képes megtartani a párát és szabályozható benne a hőfok, azért is jó választás, mert a benne ültetésre kerülő növények termesztési ideje előre hozható vagy igény szerint kitolható. Nem véletlen, hogy sokan például a paprika, paradicsom palántákat már idejekorán kiteszik a kerti fóliába, hiszen így nem törnek el a szabad ég alatt a gyenge palántaszárak, melegben vannak és gyorsan fejlődhetnek, hogy mielőbb learatható legyen a termés. A gravetti.hu oldalon számos kerti fólia közül válogathatnak az érdeklődők. Méreteik minden kis-, és nagykertbe tökéletesen beilleszthetők. A weboldalon megtalálható a kerti fóliák gerincmagassága, hossza, szélessége és természetesen az ajtó méretei is, így bárki könnyedén kiszámolhatja, mekkora sátorra van szüksége a kertészkedéshez.

Amennyiben kérdés merül fel a termék kiválasztása során, szakértői segítséget nyújtanak minden érdeklődő számára az oldal ügyintézői, a kapcsolatfelvételi lehetőségek valamelyikén. A gravetti.hu oldal célkitűzése, hogy mindenkinek modern megoldásokkal segítsenek. A weboldalon található kerti fóliák vázszerkezete a szabványoknak megfelelő horganyzott acélcsövekből áll, maga a fedőfólia pedig jó minőségű, 200 mikron vastagságú anyag, mely remekül bírja a szélsőséges időjárási viszontagságokat. A gravetti.hu oldalon kapható kerti fólia azért is nagyon közkedvelt termék, mert a vásárlók kedvükre variálhatják, kiegészíthetik a sátrukat, ha úgy vélik kinőtték a meglévő méretet. A fólia sátrak nagyon fel tudnak melegedni, ám néha az alatta lévő növényeknek is jár egy kis szusszanás. Ez lombos fák híján árnyékolással érhető el, melyhez az eszközök szintén beszerezhetők a gravetti.hu oldalon. Ne habozzanak, készüljenek az ültetési szezonra a Gravettivel!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük