Szilva – a sokoldalú gyümölcs bármilyen formában készítve megállja a helyét

Sokak számára teljesen egyértelmű, hogy a gyümölcsök érésével egy időben elindul a befőzési szezon, s addig tart, míg az időjárás lehetővé teszi a friss gyümölcshöz való hozzájutást.

A szilva egy sokoldalú gyümölcs, télire való eltevése is több módon történhet, talán ezért kedvelik annyira a háziasszonyok. Aszalva remek csemege, s bár magas a cukortartalma, mégis sokkal jobb egy kis aszalt szilvát nassolni, mint egy zacskó chipset vagy egy tábla csokoládét. Kompótnak sem utolsó, akár levesbe, akár süteménybe, szilvás gombócba, de szaftos húsok mellett is remekül megállja a helyét. Lekvárjából készülnek a jobbnál jobb házi sütemények, a derelye, a bukta, stb. Egy szó, mint száz, szilva nélkül nem kamra a kamra.

S hogy honnan lehet jó minőségű, magyar szilvát beszerezni, ha nincs otthon vagy egy közeli ismerősnél, rokonnál? Természetesen kozertplusz.hu webáruházból. Ez a honlap friss, hazai gyümölccsel szolgálja ki vásárlóit, melyek a megrendelést követően biztonságos, hűtött kocsikban kerülnek kiszállításra a megadott címre. A Gyümölcs menüpontban látható a kínálat, bizonyos termékeknél többféle kiszerelés és fajta is elérhető, érdemes alaposan szemügyre venni! A megrendelésnél beállítható a kívánt mennyiség. A befőzési szezon megkezdésével együtt a termékpaletta is bővül, így minden, amire szükség lehet a kamra feltöltéshez, megtalálható a kozertplusz.hu webshopon. Akár üveg, tartósítószer, fűszer vagy maga, az eltenni kívánt zöldség, illetve gyümölcs kerüljön beszerezésre, itt garantált a minőség és a kedvező ár! Keressék fel a megbízható, számos díjjal kitüntetett weboldalt és töltsék fel szilva készletüket a kozertplusz.hu segítségével, hogy a hideg napokban is bőséges vitaminforráshoz juthasson minden szervezet!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük