Szolgálatvezénylő applikáció által munka ellenőrzés

A biztonsági őrök munkájának ellenőrzésére nem éppen alkalmas a sok helyen alkalmazott biztonsági őr csekkoló rendszer mely RFID technológián alapul. A legnagyobb gond vele, hogy rendkívül egyszerűen át lehet verni. Ráadásul az interneten is számos tippet lehet találni ennek kapcsán, így végképp egyszerű dolga van a csalni vágyó alkalmazottaknak.

Szolgálatvezénylő applikáció segítségével nem csupán hatékonyabban lehet az alkalmazott biztonsági őrök munkáját ellenőrizni, hanem az innovatív funkciónak köszönhetően a kommunikáció és az incidensek kezelése is egyszerűbbé válhat. Az applikációnak köszönhetően egy belső titkosított chat segítségével kommunikálni tudnak egymással a dolgozók, így nem szükséges egy külön felületre vagy alkalmazásra beruházni erre a célra. Ma már számos olyan rendszer elérhető, melynek segítségével a biztonsági őrök útvonalát ellenőrizni lehet. Ezek a rendszerek GPS technológiát alkalmaznak. A legtöbb applikációval az a probléma, hogy külön összeget kell fizetni, mivel egyedi, saját elektronikát használnak.

Manapság, amikor mindenki zsebében ott lapul egy okostelefon, nem érdemes külön hardvert használni. A Trinity Guard applikációt bármely olyan tabletra vagy telefonra le lehet tölteni, melyen megtalálható az Android vagy iOS operációs rendszer. A Trinity Guard használata rendkívül egyszerű, ezért nagyon rövid idő alatt meg lehet tanulni a használatát. A felületen minden egyértelműen jelölve van, ami sokat segít. A felhő alapú megoldás előnye, hogy bármely eszközről és bárhonnan el lehet érni a Trinity Guard felületet. Az alkalmazottak munkájának ellenőrzése sosem volt még ennyire egyszerű. Ha szeretne bővebb információkat megtudni, akkor érdemes ellátogatni a trinityguard.hu weboldalra!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük