Vízöntő napi horoszkóp online

A Vízöntő egy téli csillagkép az északi féltekén, a Halak és Cetus közelében található. A horoszkóp kitöltése érdekében az asztrológus figyelembe veszi a bolygópárok aspektusait vagy relatív szögeit.

Vízöntő napi horoszkóp online elérhető a napi-horoszkop.hu weboldalon méghozzá teljesen díjtalanul ezért megéri ide látogatni. A pontos és a tényleges aspektus közötti különbséget a horoszkópban gömbnek nevezzük. Az emelkedő (ASC) az ekliptika olyan pontja, amely napkelte után a keleti horizonton emelkedik és változik, amikor a föld forog a tengelyén. Az asztrológia nagyon fontos az asztrológiai diagramértelmezésben. Több erőt fejt ki, mint a nap, a hold és a bolygók, mert mindenbe beszivárog a születési diagramban. A felmenő az első energiapont a szülődiagramon, és ez képviseli az életünk szemléletét. A Vízöntő, a Vízhordó (más néven Bölcsességhordozó) a tizenegyedik jel, és a legérettebb intelligenciával rendelkezőnek tekinthető. A Vízöntő a ciklus második és utolsó csillagjegye, ezért hajlamos a Halakhoz hasonlóan az őt megelőző összes állatöv néhány tulajdonságával rendelkezni; bár a Halakat érzelmileg a legérettebbnek tartják.

A Vízöntőnek valóban vannak érzelmei (és bár félelmetesek akár szándékosan, akár véletlenül), de a többi jeltől eltérően hajlamosak az érzelmeiket azáltal kimutatni, hogy barátságosak és segítőkészek mások felé, mivel nem feltétlenül tudják elmondani érzelmeiket a szavaikkal.  A Vízöntő azonban bizonyos értelemben szinte annyira érzelmessé válhat, mint a Skorpió, de ahelyett, hogy elmondaná másoknak és segítséget kérne tőlük, ehelyett egy olyan helyet keres, ahol elhagyatottságot élveznek, vagy másoktól fokozottan védett helyen tartózkodik, hogy titokban egyensúlyozza érzelmeit. Ha még ennél is több információt és részletet tudna meg a csillagjegyekről nem kell mást tennie, mint benézni hozzánk a napi-horoszkop.hu weboldalon.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük