Vw passat lengéscsillapító alacsony áron online!

A lengéscsillapítók elengedhetetlen részét képezik járműve felfüggesztésének a mozgás szabályozásához, de lehetővé teszik a mérnökök számára, hogy a kényelem és a kezelhetőség érdekében hangolják az utazást. Aktív vagy állítható felfüggesztés esetén ez a szint még vezetés közben is változhat.

Vw passat lengéscsillapító beszerezhető online az alkatreszek.hu weboldalon, tehát ne vesztegesse az idejét, nézzen be hozzánk és megtalálja a keresett alkatrészt. A rugók viselik a jármű súlyát, és felpattannak, hogy elnyeljék az energiát, amikor ütközésbe kerül. De ha folyamatosan ugrálnak, az autót nehéz lesz irányítani. Itt jönnek képbe a lengéscsillapítók; eloszlatják a rugó energiáját, sima futást biztosítva. Azt is biztosítják, hogy a gumiabroncsok az úton maradjanak, ahelyett, hogy ugrálnának. A lengéscsillapítók alapvetően olajjal töltött csövek. Amikor az autó átmegy egy gödrön, egy belső dugattyú halad a henger belsejében. Az olajat egy másodlagos kamrába préseli az áramlást korlátozó nyílásokon keresztül, ami lelassítja a dugattyú mozgását. A rugó kinetikus energiája az olajon keresztül hőként oszlik el, így az autó vízszintben marad azáltal, hogy csökkenti a rugó fel-le ugrálási hajlamát. Ez egy csillapításnak nevezett folyamat, ezért a lengéscsillapításokat csillapítóknak is nevezik.

Az autó más alkatrészeihez hasonlóan a lengéscsillapítók is elhasználódnak. Cserélje ki őket, ha autója túlzottan pattan a gödröknél, vagy ha olajszivárgást észlel belőlük. Ha a lengéscsillapítók elég erősek, akkor befolyásolhatják a gumiabroncsok úttal való érintkezését. Előfordulhat, hogy bizonyos helyzetekben elveszítheti az irányítást, például ha járműve nekiütközik valaminek és kicsúszik amikor kanyarban próbál haladni vagy sávot váltani. Amennyiben többet tudna meg a lengéscsillapítókról és Vw passat autóhoz keres alkatrészt nézzen be még ma az alkatreszek.hu weboldalra.