Yachtparty a Balaton csodás panorámájának ölelésében

Bár azt mondják, a hajók nagyobb biztonságban vannak a kikötőben, mind tudjuk, hogy nem ezért építik őket. S hogy milyen felejthetetlen élmény a fedélzeten élvezni, ahogy dobálja a tatot a hullám, csak akkor derül ki, ha már szeljük a habokat.

Yachtparty – Páratlan vitorlás élmény a hajózás szerelmeseinek. Több, mint 60 éve készült el a Phoenix nevű remekmű, s 1994 óta fogadja fedélzetén a vendégeket. A hajó kapitányai és matróza több évtizedes tapasztalattal rendelkeznek a vitorlázás terén. A velük történő utazás biztonságos és kényelmes, bár ha a résztvevő társaság izgalmakra vágyik, biztosítják a kalandos útvonalat is! A Phoenix menetrendje, a hajókázás ára mind megtalálható a yachtparty weboldalon. Azonban nem csupán ennyit találnak a keresgélők, hanem a vitorlás életéről is felfedezhetnek képkockákat, a kapitányváltásról, az első vízletételről. A yachtparty már-már egy fogalom, mely magába foglalja a hajókázás élményét, kellemes hangulatot, a természet és a víz közelségét igényes, nívós fedélzeten átélve.

Naplementét nézni a Balatonon ringatózva, gyermekekkel szelni a vizet egy osztálykirándulás keretein belül, miközben számos ismerettel bővül a tudástáruk, vagy egy extravagáns fotózást lebonyolítani mind lehet a Phoenix-en. Sőt, mi több, tökéletes helyszínként szolgálhat egy csapatépítő eseménynek, melynek programját teljesen a résztvevők igényei szerint állítja össze a kapitány. Mindezt nagyon rugalmasan, kényelmesen és egyszerűen intézve. Szórakozni bárhol lehet, de egy yachtparty túlmutat az átlag szórakozási lehetőségeken. Ez olyan impresszió, amit másutt nem élhetnek át az emberek, ezért érdemes addig időpontot egyeztetni a kapitánnyal, míg a víz engedi a hajózást. Erre lehetőség van a yachtparty oldalon. Jó szelet!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük