200×220 ágyneműhuzat virágmintával?

Miért érdekes ez a kérdés? Mert alapjában véve a 200×220 ágyneműhuzat nagy paplanos változatát a párok választják. Olyan párok, akik egy takaró alatt szeretnének aludni.

A 200×220 ágyneműhuzat pedig ebben az esetben virágmintákkal nem éppen férfias. Vannak viszont olyan nagy paplanos ágyneműhuzat garnitúrák, amikkel a virágminta ellenére, a férfiak is szívesen takaróznak.

A dupla ágyneműhuzat 200×220 paplanhuzattal egy olyan típus, amit sokan kedvelnek. Az úgynevezett francia ágyneműhuzat először a franciaágyakra lett tervezve. A kisebb, egyszemélyes ágyra nem ajánlott, hiszen egészen biztos lelóg róla, ami nem kényelmes és nem esztétikus. A nagyméretű, extra kényelmes ágyneműhuzat a nagy paplanra alkalmas, ami alatt az egész család elfér.

Nem mindegy, milyen színű és mintájú ágyneműhuzat garnitúrát választunk a hálószobába főleg akkor, amikor ketten használjuk. A férfi/női használatkor kompromisszumot kötünk, hiszen a hölgyen bizonyára nem szívesen takaróznak fekete ágyneművel, a férfiak pedig a rózsaszínnel nem lennének kibékülve. Szerencsére rengeteg gyönyörű ágyneműhuzat garnitúra kapható, amik között például olyan modern színek és minták is megtalálhatóak, amik az egész családnak jók lehetnek.

A virágminta sem minden esetben nőies, ha 200×220 ágyneműhuzat garnitúráról beszélünk. Az olyan modern színek, mint a szürke, a terra, bézs, illetve a kék árnyalatai mind a férfiak számára is használhatóak. Egy fehér alapon szürke apró virágmintás ágyneműhuzattal akadékoskodás nélkül betakaróznak a férjek is.

Ágyneműhuzat
Ágyneműhuzat

A dupla paplanos ágyneműhuzat legpraktikusabb színei:

A hölgyeknek kompromisszumot kell kötniük. A közös takaró használathoz olyan semleges színeket választhatunk, mint a bézs, drapp, fehér, szürke, kék, zöld, barna. Ezek a natúr színek még virágmintákkal is olyan stílust teremtenek, amit a férfiak is elfogadnak.

Persze ne válasszunk hatalmas virágmintát, inkább a visszafogott és nem túl élénk színeket részesítsük előnyben.

Az ágyneműhuzat garnitúra vásárlás lényege a mintán és a színen túlmenően, a minőségi pamut anyag. Minél több természetes pamut van benne, annál puhább és kényelmesebb ágyneműnk lesz. Ez a megjelenésű dupla ágyneműhuzat 200×220 változatban szerencsére pamut, flanel, szatén és krepp típusban is beszerezhető.

A 200×220 ágyneműhuzat garnitúra standard kiszerelése: 1 paplanhuzat 200×220 cm, 2 párnahuzat 70×90 cm, 2 kispárnahuzat 40×50 cm, 1 lepedő 200×240 cm.

Aki próbálta már az alvást ilyen nagy paplannal és paplanhuzattal, biztosan nem fog újra 140×200 paplant használni.