A géptároló sátor minden gazdaságba!

A géptároló fényáteresztő, és lehetővé teszi a természetes napfény bejutását, és megvilágítja a fedett teret, így jól látható; költséget takarít meg, ha nem szerel fel mesterséges világítást.

Géptároló sátor rendelhető a gravetti.hu weboldalon méghozzá igen kedvezményes áron, ezért látogasson el hozzánk bátran és tekintse meg minőségi sátrainkat. A tároló könnyen összeszerelhető, tartós kültéri tárolási megoldást vagy műhelyt biztosít farmja, építkezése, berendezéskereskedése és sok más számára. Körülbelül 2400 négyzetláb fedett területet jelent anyagok tárolására, projekteken való munkára, járművek parkolására és minden egyéb kisebb vagy nagyobb igény kielégítésére. Erős, nagy teherbírású, kereskedelmi minőségű polietilén (PE) szövetből készült, amely háromrétegű, hogy megakadályozza a szakadást, és hosszú élettartamú védőburkolatot biztosít az elkövetkező években. Ez az anyag lehetővé teszi a napfény áthatolását, így Önnek és személyzetének természetes megvilágítású munkakörnyezetet biztosít. Nincs szükség további mesterséges világítási rendszer felszerelésére, amelyek megerőltetik a szemet és fejfájást okoznak. Még felhős napokon is láthatja, mit csinál, miközben száraz és kényelmes helyen marad.

Különösen kényelmes a könnyű szétszereléshez és beállításhoz. Tágas be- és kijárati hely mindkét végfalon hatalmas nyílást biztosít a munkafolyamatok be- és kilépéséhez. Használja ezt a menedéket szerszámok, nagy felszerelések, folyamatban lévő munkák, karbantartás és mechanikai gépek tárolására. A PE szövet öntisztuló minőségű, zöld színű, amely visszaveri az UV-sugarakat, és rendezett és professzionális megjelenést kölcsönöz. Amennyiben többet tudna meg és rendelni szeretne, nézzen be a gravetti.hu weboldalra.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük