Glicin kapszula jó áron az interneten!

A glicint gyakran használják kiegészítőként a relaxáció és az egészséges alvás elősegítésére. A kutatások azt mutatják, hogy lefekvés előtt bevéve a glicin elősegítheti az egészséges, minőségi alvást anélkül, hogy nappali álmosságot okozna. A glicin pozitív hatással lehet a hangulatra, a megismerésre és a mentális egészségre is.

Glicin kapszula kedvező áron bárja a vitaminstore.hu weboldalon, ezért itt a helye nálunk ha önnek is szüksége lenne egy adag glicinre. Weboldalunkon folyamatos akciókkal várjuk vásárlóinkat és villámgyors kiszállítást biztosítunk. A glicin szükséges a kollagéntermeléshez, ezért támogatja a kötőszövetet az egész szervezetben. A glicinről kimutatták, hogy megőrzi a normál izomtömeget és elősegíti az egészséges testösszetételt. Fontos, hogy ez a fő antioxidáns glutation sebességkorlátozó komponense. A glicinről kimutatták, hogy gátolja a fehérje glikációját és a fejlett glikációs végtermékek (AGE-k) képződését. Laboratóriumi és klinikai vizsgálatokból származó bizonyítékok arra utalnak, hogy a glicin segítheti az egészséges glükóz- és fruktózanyagcserét. A kutatások szerint a glicin segíthet fenntartani a normál vérnyomást. A glicinről azt is kimutatták, hogy támogatja a gyomor és a bélnyálkahártya egészségét.

Számos és sokrétű előnye mellett a glicin komoly biztonsági múlttal rendelkezik. A legtöbb embernek 1-3 gramm glicint kell bevennie, hogy megtapasztalja az előnyöket. Ennek eredményeként az alacsony dózisú kapszulák használata nehézkes és költséges lehet. A Life Extension glicinje könnyen lenyelhető 1000 mg-os kapszulákban kapható, ezért érdemes kipróbálni ezeket a termékeket. Amennyiben glicin kapszulát rendelne vagy megismerkedne előnyeivel keresse fel a vitaminstore.hu weboldalt.