A legnagyobb hibák, amiket el lehet követni a férfi parfümök használata során

Meglepő lehet, de még az olyan egyszerű tevékenységek közben is nagyon könnyű hibázni. A parfüm használat egyszerűnek tűnhet, hiszen csak pár fújásra van szükség és kész. Holott ez közel sem ilyen egyszerű. Nagyon könnyű elkövetni néhány hibát és ezáltal az elvárthoz képest ellentétes hatást elérni.

Férfi parfümök használata több szempontból pozitív, azonban nem mindegy, hogy hogyan alkalmazod. Manapság nem csak a nők, hanem a férfiak többsége is napi szinten használ parfümöt. Az első lépés a megfelelő típus megtalálása. Ehhez érdemes megismerni a főbb illat típusokat és kiválasztani, melyik passzol a leginkább hozzád. Ha ezekkel az információkkal tisztában vagy, akkor pusztán az összetevők alapján, online is biztonságosan tudsz választani. Ha megvan a hozzád való parfüm, akkor az is nagyon fontos, hogy megfelelően használd azt. Helyes parfüm használat titka a mértékletesség. Felesleges több tucatszor magadra fújni a parfümöt, mert ezzel csak fullasztó hatást érsz el. Elég kevesebbszer, a pulzus pontokra fújni néhányszor. Ha a parfüm intenzitásán szeretnél javítani, akkor érdemes gondoskodni bőröd hidratáltságáról, ugyanis, ha száraz a bőröd, akkor hamar felszívja a parfüm nedvességét, így az gyorsabban elpárolog. Ha az a célod, hogy a parfüm minél hosszabb ideig kitartson, akkor érdemes gondoskodni a bőr kellő hidratáltságáról hidratálókrém és kellő folyadék fogyasztás által.

Amit mindenképp érdemes mellőzni, az a parfüm ruhára való permetezése. Sajnos a mai napig sokan a ruhára is fújnak, hogy ezáltal az illat minél intenzívebb legyen. Ezzel viszont nem lesz élénkebb az illat, ellenben a ruha anyaga sérülhet és az sem kizárt, hogy a folt nem fog kijönni. Éppen ezért jobb a bőrre permetezni, a ruhát pedig hagyni. Eleve az öblítő és a parfüm illat kombinálása több szempontból problémás.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük