Ajándéknak is kiváló egy egyedi baba body

Egy kisbaba születése mindig óriási öröm, ha pedig ez a közvetlen családban, vagy a baráti körünkben történik, akkor egy egyedi, szívhez szóló ajándékkal illik kedveskedni az újdonsült szülőknek.

Erre a célra kiváló megoldást jelenthet egy baby body. Természetesen ebben az esetben ne a hagyományos modellek közül válogassunk – noha kaphatók valóban prémium darabok is -, hiszen sokkal célravezetőbb, ha inkább egy teljesen egyedi modell beszerzése mellett tesszük le a voksunkat. Szerencsére ma már szép számmal akadnak olyan vállalkozások, amelyek kifejezetten ezekre a baby body termékekre specializálódtak és gyakorlatilag csak az elképzeléseink szabhatnak határt megrendelésünknek. Választhatunk egyetlen darabot is, ám ár-érték arányban ideálisabb inkább egy kisebb szettet vennünk. Ez nem csak azért előnyös, mert így spórolhatunk a szállítási költségen, de azt sem szabad elfelejtenünk, hogy legalább egy hosszú- és egy rövidujjú baby body összeválogatása az optimális. Ezen felül azonban még jó néhány szempontot tanácsos szem előtt tartanunk.

Az egyik ilyen a méret. Persze az nem feltétlen jelent gondot, ha pár hetet várni kell majd ahhoz, hogy a baby body kényelmes legyen, viszont ha túl kicsit választunk, az azt eredményezheti, hogy soha nem tudják majd használni. Mivel egy kisbaba méretét még napjainkban sem igazán tudják pontosan megsaccolni előre, így inkább egyel nagyobbat rendeljünk, azzal nem nagyon tudunk mellé lőni. Ugyancsak érdemes kellő időt fektetni arra, hogy kitaláljuk, milyen felirat kerüljön a baby body anyagára. Ehhez célszerű átgondolni, a szülők vajon minek örülnének igazán. Van, aki sokkal befogadóbb a humoros megoldások iránt, míg mások inkább a szentimentális szövegezést preferálják. A minták és a színek kiválasztása már kizárólag ízlés kérdése, itt aranyszabály, hogy a visszafogottabb megoldások általában nagyobb sikert aratnak.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük