Autómentő a nap 24 órájában

Mindenkit elérhet a balszerencse, hogy rosszkor és persze rossz helyen hagyja cserbe autója, ezért autómentőt kell hívnia. Ha bajba került, vegye igénybe autómentő szolgáltatásunkat. Mi budapesti központtal rendelkezünk, de a város több pontjáról is tudunk autómentőt indítani, így rövid időn belül, a segítségére lehetünk.

Autómentő a KocsiGurunál, a nap 24 órájában, akár még hétvégén is elérhető. Ezzel nemcsak az idején spórolunk, de költségein is, hisz így kevesebbet számolunk fel a szolgáltatásunkért. Minket akár éjszaka is hívhatnak, ezekben az időszakokban is készen állunk a munkára. Autóink 4000kg-ig képesek mindenféle járművet elszállítani, megoldjuk a kisteherautók, terepjárók és még a sportautók mentését is. Budapest egyes területén már 15percen belül megérkezünk a helyszínre, 30perc alatt pedig a budapesti címek 90%-ára.

Az AutoGuru munkatársai, nemcsak az autókhoz értenek, de a balesetek esetén a sérültek felé megértéssel viszonyulnak. Segítségére vannak minden bajba jutottnak az ügyintézésben. Sofőrjeink szakmai tapasztalattal rendelkeznek, ami már több mint 15évet jelent. Mi mindig gyorsak, pontosak és ezek mellett még kedvesek is vagyunk. Mercedes Sprinter és Vario autómentőinkkel gyorsan, biztonságosan és kedvező áron hazajuttatjuk Önt és autóját is. Amennyiben többször is igénybe veszi autómentő szolgáltatásunkat, abban az esetben már a második alkalomtól kedvezményes árat számolunk fel. Válasszon bennünket, hisz mi szállítási garanciát vállunk, autómentőink kitűnő állapotban vannak, szuper árakkal dolgozunk, valamint profi elszállítást végzünk. Amennyiben felkeltettük érdeklődését, ajánlatkérésért látogassa meg a kocsiguru.hu oldalt, ahol megtalálja elérhetőségeinket, illetve egyéb szolgáltatásainkkal is megismerkedhet.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük