Szülinapi bohóc egy gyerekzsúron!

Ahhoz, hogy gyermeke szülinapja felejthetetlen legyen, elengedhetetlen egy vidám, jókedvet és játékokat hozó bohóc. Keresse fel a nokedlibohoc.hu oldalt, ahol megismerkedhet az egyik legjobb hangulatot biztosító bohóccal, Nokedli Bohóccal.

Szülinapi bohóc egy gyerekzsúron, legyen az bárhol is, feldobja a hangulatot, és egy helyre vonzza a gyerekeket. A bohóc minden elé teszi a szórakoztatást, és a legfőbb szerepet a gyermekeknek adja. A zsúr bohócot megrendelheti kisebbnek és nagyobbaknak egyaránt. Weboldalunkon kiválaszthatja a létszámnak, illetve árnak megfelelő csomagot. Ha pici gyermeke számára szeretne egy emlékezetes bulit szervezni, válassza a „Babazsúr miniknek” csomagunkat. Ezzel igazi meglepetést és élményt okozhatunk a szülinaposnak és barátainak egyaránt. Sok-sok lufi figura, ének és mondóka, tortázás, valamint játék várja a gyerekeket. Erre a csomagra az ajánlott létszám 2-6fő.

Nokedli Bohóc váratlan érkezésével indítja a műsort, garantáltan meglepetést okoz, és az egész program alatt garantálja a szórakozást és az örömet. Előre egyeztetett dalt énekel a gyerekekkel együtt az ünnepeltnek. Ezt a 30 perces meglepetést minden olyan gyermek szülinapi zsúrjára ajánljuk, akik már betöltötték legalább a 3éves kort. Amennyiben nagyobb létszámú szülinapi bulit rendezne, mint 2-6fő, válassza a 6-9, illetve a 10-20főre szánt csomagunkat. Bármelyik mellett is dönt, garantáljuk, hogy felhőtlen szórakozásban lesz része gyermekének és a vendégcsapatnak is. Weboldalunkon egyéb részletet is megtudhat, megismerkedhet a bohóc tevékenységével, azzal, hogy egy-egy műsor mit foglal magába, valamint létszám, illetve ár alapján, akár azonnal kiválaszthatja a gyermeke számára azt a műsort, mellyel leginkább örömet tud majd szerezni.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük