Az ismételt szűrések fontossága

Míg egyes szexuális úton terjedő fertőzések általában gyógyíthatók (chlamydia, gonorrhea, szifilisz, trichomoniasis), mások egész életen át tartó fertőzések továbbra is jelentősen befolyásolhatják az ember egészségét.

Rendszeres STD szűrés elérhető a belvarosiorvosicentrum.hu weboldalon méghozzá végtelenül alacsony áron, tehát ha ön is úgy gondolja, hogy jobb lenne inkább kizárni az STD-t és szűrésre menne, akkor itt a helye nálunk, hiszen weboldalunkon bármikor időpontot kérhet. Ha szexuálisan aktív vagy tervez azzá válni, győződjön meg róla, hogy ismeri az STD-t, és tegye meg a megfelelő lépéseket saját maga védelme érdekében. Szerezzen rutin STD teszteket, és hozzon létre nyílt és őszinte kapcsolatot partnerével. Sokan tévesen gondolják, hogy ha nincsenek tünetek, akkor biztos nincs STD-jük. Valójában sok STD nem mutat fizikai tüneteket évekig. A tanulmányok során a chlamydiaban szenvedő nők 70–95% -a nem mutatta a betegség jeleit, a férfiak esetében ez a százalék 90 volt.

Ilyenkor nem csak azt nem tudja, vajon személyesen-e fertőzött-e, azt sem lehet tudni, hogy partnerének van-e STD-je vagy sem. Tény, hogy manapság oly sok ember tökéletesen egészségesnek tűnik, ez pedig megkönnyíti a fertőzés terjedését. Életstílusától függően valószínűleg hajlamosabbak bizonyos fertőzésekre, mint mások, és a velünk folytatott beszélgetés segíthet a kockázatok pontosabb meghatározásában, éppen ezért vegye fel velünk a kapcsolatot a belvarosiorvosicentrum.hu weboldalon, hogy kizárjuk az STD-t, vagy hogy adjunk egy időpontot önnek STD szűrésre. Amennyiben kérdései lennének az STD tüneteiről vagy a szűrés fontosságáról ezeket is felteheti nekünk, csak vegye fel velünk a kapcsolatot és minden feltett kérdésre nagyon szívesen válaszolunk.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük