Balázs beszámolója a Qeen Elizabethről

Ki ne vágyná gyönyörű tájakat látni, élvezettel nézni a naplementét a tengeren? Nos, a legtöbb ember csak álmodik a sok szépségről, de nincs lehetősége megélni azokat. Mi lenne, ha most hivatásból tehetné meg, amiről magánemberként ábrándozott? Hajóra keresünk kalandvágyó embereket, akik lelkesen vetnék bele magukat az utazásba! A Qeen Elizabeth tiszteletet parancsoló méretei elképesztő hatással vannak a szemlélődőre, hihetetlen kalandokat és élményeket ígérnek akár hosszú távon is!

Balázs beszámolója a Qeen Elizabeth-ről kecsegtető azok számára, akik vágynak új helyeket, országokat megismerni. Ha szeretne pénzt keresni úgy, hogy közben élvezi az életet, a legjobb ajánlatot olvassa! 1000 fős személyzettel rendelkező hajóra várják a jelentkezőket! A 22 éves Balázs már kipróbálta, micsoda kaland dolgozni és szórakozni egyszerre, és tetszett, amit tapasztalt. Tengerre szállni egy luxushajón a lehető legjobb dolog, ami egy ember életében történhet! Buffet stewardként kezdte, junior waiterként folytatta, miközben bejárta az egész világot! Barcelona, Liverpool, Velence és Korfu csak egy-egy állomás a sok-sok megálló közül, ahol a hajó kikötött. A szerződéskötésről többet megtudhat a crew.hu oldalon, ahol elolvashatja a munkafeltételeket.

Balázs beszámolója a Qeen Elizabeth-ről teljes egészében elolvasható weboldalunkon. Az utazást, a tenger kedvelő, angolul beszélő fiatalok számára páratlan lehetőség új ismeretségek kötésére is. Sok nemzetiséget foglalkoztató cégünk adatbázisában különböző országokból érkező huszonévesek szerepelnek, akiket hajt a kalandvágy. Új országok és kultúrák megismeréséve tágul a látókör, már csak ezért is megéri hajózni. Jelentkezhet bárki, aki rendelkezik angol vagy német nyelvtudással és tiszta az erkölcsi bizonyítványa. Tekintsék meg Balázs fotóit, melyek önmagukért beszélnek! Csodálatos hajó, meseszép környezet, kell ennél több?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük