Builder gel megfizethető áron csak a marilynails.hu-n

Ha azon tűnődik, mit vegyen fel a körömtechnikai kellékei közé, amikor körömtechnikussá válik, válassza a Builder Gel-t a kezdő körömtechnikai készlet részeként. Ha Ön profi, aki szeretné elsajátítani a Builder Gel használatát, érdemes tovább olvasnia, hogy megtudja, hogyan is kell ezt a terméket használni.

Builder gel online olcsón rendelhető a marilynails.hu weboldalon, ezért nézzen be hozzánk bátran és megtalálhatja építő gél kínálatunkat.  A Builder Gel az akril és a kemény gél keresztezése. Ha hosszabbra, dúsabbra vagy erősebbre szeretné varázsolni a körmeit, akkor érdemes építőzselével építeni, hogy szó szerint erősebb legyen az alapja. Használhatja körömhosszabbításra vagy -javításra. Használhatja a Builder Gel-t természetes körmökre is a tartós átfedés érdekében. A kiszerelés tartalmazza az alapozót és az alapot egyben; ezért nincs szükség további termékekre. A köröm előkészítése kötelező minden körömkezelés vagy körömdíszítés előtt, és ez alól a Builder Gel használata sem kivétel. Használjon 180-as kézi reszelőt vagy e-reszelőt a köröm formázásához és reszeléséhez, majd nyomja vissza a bőrt.

A körömművészet ezzel a lépéssel kezdődik, mivel a körmünk által kiválasztott természetes olajok akadályozhatják a tapadást. A helytelen köröm-előkészítés és körömápolás gyengítheti és törékennyé teheti a körmét, ami a körmök megrepedezését, megemelését és kitágulását okozhatja. Dönthet úgy, hogy természetes körömágyát használja, körömformákat vagy körömcsúcsokat ad hozzá, hogy eligazítsa a felépítését. Ne felejtsen el körömformát használni a Builder Gel használatakor, hogy szilárdan rögzítse az alapot az építőzselé felhordásakor. További részletekért és rendelésért nézzen be még ma a marilynails.hu weboldalra.