Csontkovács Győr szívében

A mozgás során jelentkező fájdalom könnyen megkeserítheti a mindennapokat és egy idő után az életminőség is komoly romlásnak indul, így érdemes minél előbb megoldást találni a problémára.

Csontkovács Győr szívében, ha nem szeretne tovább fájdalmakkal együtt élni. Ha szeretne búcsút inteni a fájdalmaknak, akkor ismerkedjen meg a Sasvári Komplex Method kezeléssel. A kezelés előtt minden esetben egy teljes körű állapotfelmérés történik. A kezelések a vendég kérésétől függően lehet 50 vagy 80 perces. A kellemes, megnyugtató környezetben először sportmasszázzsal kezdődik a kezelés. Ugyan találkozhatunk olyan szakmai körökkel, ahol a masszázs nem része a kezelésnek, azonban itt igen, mivel így válik igazán professzionálissá. A masszázs során ellazítják a megfáradt, merev izmokat. A beszűkült ízület mozgástartományát passzív ízületi kimozgatással folytatják. Ha az izomzat ellazult és javult az ízület rugalmassága, akkor egyedi technikával megkezdődik az elmozdult ízületek helyretétele. A kezelés végeztével helyre áll a test szimmetriája és akár egy alkalom után megszüntethető a fájdalom.

A csontkovácsolástól sokan azért tartanak, mert azt gondolják, hogy fájdalmas beavatkozás, így el-elhalasztják az időpontkérést és inkább a kezelőorvoshoz fordulnak vagy kórházba mennek, ahol a leggyakrabban műtétet vagy gyógyszeres kezelést javasolnak. Holott a csontkovácsolás abszolút fájdalommentes, aminek a végén az ember úgy érzi, hogy teljesen újjá született. A csontkovácsolás célja nem csak az ízületek helyre tétele, de a mentális és szellemi egyensúly megtalálása is. A Sasvári Komplex Method egy olyan kezelés, melynek köszönhetően búcsút inthet a fájdalmaknak. A leggyakoribb problémák a gerincproblémák, gerincferdülés, migrén, porckorong problémák, lumbágó.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük