Dell szerverekkel könnyen boldogulhat

A Dell szerverek között talál majd Rack és Tower szervereket. Az előbbit inkább szervertermekben használják, mivel alacsonyabbak és kis helyen is elférnek, az utóbbit pedig akkor érdemes megrendelni, ha nincs szüksége nagyméretű adatközpontra. Nálunk mindkét szerver alacsony áron elvihető, tehát nem fogja majd megbánni ha benéz hozzánk.

Dell szerverekkel könnyen boldogulhat, hiszen minden szervert felújítunk és tesztelünk is, tehát ön már egy minőségi, megbízható és strapabíró Dell szervert fog kézhez kapni. Csapatunk minden szervert raktárról szállít, méghozzá azonnal és villámgyorsan, tehát szerverét hamarosan meg is kaphatja majd a rendelés után, ráadásul mi 1 éves garanciát is vállalunk majd minden megrendelt Dell szerverre. A Tower szerverek tökéletesek lehetnek például nyomtatáshoz vagy különböző fájlokhoz, ráadásul mivel egyszerű a telepítésük, akkor is megfelelőek lehetnek ha egy vagy néhány kiszolgálóra van szükség. A Tower szerverek könnyebben bővíthetőek, ami nem mondható el például a Rack szerverekről.

Amennyiben a továbbiakban is szeretne a Dell szerverekről olvasni, akkor ezt is megteheti, csak látogassa fel weboldalunkat, a serverelite.hu-t, hiszen itt mindent megtudhat majd ezekről, többet tudha meg a tesztelésről és felújításról, ráadásul megtalálhatja majd az árakat is és átböngészhető lesz teljes készletünk is. Nálunk talál majd Rack és Tower szervereket is, méghozzá olcsón. Ha kérdéseket szeretne feltenni nekünk a Dell szerverekkel kapcsolatban, vagy az árakról érdeklődne, erre is van lehetősége, csak vegye fel a kapcsolatot segítőkész ügyfélszolgálatunkkal az info@serverelite.hu e-mail címen, vagy tárcsázza a +36 30 336 8244  telefonszámot és itt egyetlen kérdése sem marad majd megválaszolatlanul.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük