ELF olajok a gépjármű szolgálatában

A motorolaj a gépjármű elengedhetetlen része, melyet időről-időre cserélni kell. Szerencsére ma már nem csak az alkatrészek, hanem a motorolajok terén is nagy a választék, így bőven van miből válogatni. Ha Önnek is fontos, hogy minőségi olajat használjon az autóhoz, akkor azt javasoljuk, hogy válassza az ELF olajokat!

ELF olajok legfőbb ismérve a minőség, így nem csoda, hogy sokan kedvelik a márkát és termékeit. Vannak, akik még nem hallottak a márkáról, ugyanakkor érdemes tisztában lenni vele, hogy az ELF vállalat hosszú múlttat rendelkezik, konkrétan 1939-ben alapították a vállalatot. Tehát összességében a vállalat pontosan tudja, hogyan kell kimagasló minőséget alkotni, hiszen nincsenek híján a tapasztalatnak. Az ELF vállalat nagyon hosszú időn keresztül francia állami tulajdonban volt, viszont 1994-ben magánkézbe került a cég. Az évezredfordulón pedig a TOTAL-lal olvadt egybe. Az ELF kiváló minőségű termékeinek titka nem más, mint a korszerű technológia és a több évtizedes tapasztalat. Vegyszergyártás terén az ELF a világ élvonalába tartozik. Ennek ékes bizonyítéka, hogy a márka több, mint százharminc országban van jelen. Mára hatalmassá vált a vállalat, azonban ennek ellenére nem esett csorba a minőségen.

Az ELF nem kizárólag a motorolaj, illetve sebességváltó olaj gyártásban tevékenykedik, hanem az olajipar minden fázisában jelen van és aktívan tevékenykedik. Ebbe beletartozik a nyersolaj és a földgázkutatás, gázértékesítés, a kőolajtermékek finomítása, és azok elszállítás, illetve értékesítés, ezenkívül nemzetközi nyersolaj- és kőolajtermék- kereskedelem is. Abban biztos lehet, hogy ha az ELF olajokat választja autójába, akkor a gépjármű hálás lesz érte. Bővebb információkért azt javasoljuk, hogy látogasson el az alkatreszek.hu webáruházba!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük