Nyomtató patron rendelés online

Az ofszet nyomtatáshoz szükséges tintapatronok élénkebbek, mint a magasnyomásnál, mert ezeket át kell vinni, mielőtt a papírhoz érnének. Ezenkívül a pigmenteknek ellen kell állniuk a nedvesítő rendszerből származó víz felszívódásának.

Nyomtató patron rendelés online várja önt is a lehető legkedvezőbb árakkal az onlinetoner.hu weboldalon, ezért kattintson bátran ide és megtekintheti teljes kínálatunkat. Különböző speciális tulajdonságú tinták léteznek mind a magasnyomású nyomtatás, mind az ofszet számára. Magasfényű patronokban a vivőanyag nem homogén, mint a szokásos tintáknál, hanem heterogén, oldószerben oldott szintetikus gyantákon alapul, ólommal és kobalt-adalékokkal. Ez a tinta száradás közben mázas. Több szín nyomtatásakor a teljes műveletsorozatot be kell fejezni, mielőtt a tintának ideje lenne megszáradni, hogy a tinták rögzülhessenek a felületen. A gyorsan kötő patronok olyan hordozót használnak, amelynek gyantalapja szintén gyorsan száradó oldószerben van feloldva. A hőre kötődő tinták hő alkalmazását igénylik, hogy megkönnyítsék mind az oxidációs folyamatot, mind az oldószer elpárolgását, valamint bizonyos elemek behatolását, amelyek folyékonyabbá tették a tintát. A hidegen rögzített tintákat a nyomtatás után lehűtve megkeményítik, és hővel folyadékként tartják őket, amíg a típusformára nem viszik fel őket.

A nedvességtartalmú patronok rögzülnek, ha közvetlenül nedves papírra viszik fel őket, vagy vízpermettel érintkeznek, miután száraz papírra vitték őket. Az ilyen tintákban a vivőanyag vízben oldódó oldószer, amely érintkezve behatol a papírba, és a pigment a felületén marad. Szagtalan nedvességtartalmú patronokat használnak az élelmiszer-csomagolások nyomtatásához. A speciális jellegzetes tinták közé tartoznak a festékporok, amelyek porított réz, bronz, alumínium vagy arany keverékét tartalmazzák. További részleteket az onlinetoner.hu-n talál.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük