Érdekes kijutós játékok

Az élő kijutós játékok tele vannak izgalommal, hiszen a csapatoknak  limitált idő alatt kell kijutni a szobából, és a kijutáshoz csak a fejét és a logikáját kell majd használnia. Az exittheroom.hu weboldalon több érdekes szabadulószobát is talál majd.

Kijutós játékok várnak minden kedves érdeklődőt az exittheroom.hu weboldalon méghozzá igen kedvezményes áron, ezért ha izgalmas játékokat próbálna ki barátaival, kollégáival vagy családjával, akkor itt a helye nálunk. Amennyiben ön szeretné írni a forgatókönyvet, akkor válassza valamelyik érdekességekkel és izgalmakkal teli szabadulószobánkat és garantáltan élvezni fogja a játékot. A kijutós játékokhoz kombinációs készségre, gyorsaságra és logikára is szükség lesz, ezért ha ön is szereti használni a fejét, miközben egy aktív tevékenységen vesz részt csapattársaival, akkor válassza valamelyik szabadulószobánkat. Minden szobában ön lesz a főszereplő, és csakis a csapat összhangján múlik a kijutás, tehát a kulcs minden esetben az összefogás.

Az élő kijutós játékok kedvelőinek

A Madness szabadulószobában egy őrölt professzor legyőzése a cél, aki pszichiátriai kutatásokat végez, amelyek szerinte teljesen ártalmatlanok, de ez persze egyáltalán nem igaz. A kutatásai végeztével még egy „önkéntes” sem tért vissza élve, ez pedig nem jó hír. A szabadulószobában az lesz a csapat célja, hogy a játékosok beépüljenek az önkéntesek közé és kiderítsék, hogy mi áll a háttérben, hogy mi az őrült professzor terve. A szabadulószobában a játékosok 60 percet kapnak arra, hogy sikerüljön kijutni a szobából és megakadályozzák a professzort. Ha bővebb leírást szeretne olvasni erről a szabadulószobáról, akkor keresse fel az exittheroom.hu weboldalt, és itt megtekintheti az élő kijutós játékok árait és videók megtekintésére is lehetősége lesz majd ha ide kattint.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük