Fékpofa készlet rögzítőfékhez

A fékpofa egy olyan fékrendszer része, amely a fékbetétet hordozza a gépjárműveken használt dobfékekben, vagy a fékblokkot a vonatfékekben és a kerékpárfékekben. A fékpofa hordozza a fékbetétet, amely szegecselt vagy ragasztott lehet. Amikor a fék be van kapcsolva, a fékpofa mozog és megnyomja a bélést a dob belsejébe. A bélés és a dob közötti súrlódás biztosítja a fékezési erőt. Az energia hőt termel.

Fékpofa készlet rögzítőfékhez kapható pénztárcakímélő áron széles választékban weboldalunkon tehát itt a helye nálunk ha önnek is fékpofa alkatrészekre lenne szüksége. A fékpofák minden autóban vannak, és elengedhetetlen az autó biztonságos működéséhez. A fékdobok belsejében vannak elhelyezve, és ezekhez vannak szorítva. Számos fékpofa készlet gyártó létezik, weboldalunkon megtalálhatja majd a TRW, a Nipparts, az Abs, a Cifam és a Blue Print fékpofa készleteit is. A különböző fékpofák minőségükben és alakjukban különböznek. Az alkatrészek iránti kereslet óriási, folyamatos változáson megy át, de webáruházunk lépést tart a legújabb technológiákkal és a legmodernebb fékpofa készleteket is megtalálja nálunk. Az árak a típusától és a gyártótól függően változhatnak a fékpofák tartóssága és teljesítménye miatt. Különbség van a fékbetétek és a fékpofák között, amit sokan elfelejtenek. A fékbetéteket féktárcsákkal használják, amíg a fékpofák dobfékrendszerben működnek.

A fékpofa készlet rögzítőfékhez tartalmazza a hátsó kerekek fékezésénél használatos tárcsafékek és dobfékek fékpofáit. Amennyiben megtekintené a teljes kínálatot és a saját autómárkájához megfelelő fékpofa készletet szeretné megkeresni mindenképpen nézzen be hozzánk hiszen itt mindent megtalál amire csak szüksége lehet. A fékpofa kínálat megtekintéséért és az árakért nem kell mást tennie, mint benézni weboldalunkra és itt a fizetési módokat is megtalálhatja majd az alkatrészek illusztrációi mellett.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük