Kasszandra studió nagy lehetőségeket biztosít

Amennyiben úgy gondolja, hogy az Ön gyermekében van valami plusz, hogy más mint a többiek, akkor itt az alakalom arra, hogy ezt megmutassa nekünk.

Kasszandra studió a legkisebbek államit váltsa válóra. Ha azt szeretné, hogy a gyermeke a színpadon mutassa meg, hogy mennyire okos, ügyes, szép és aranyos is egyben, akkor a természetes szépségversenyen van a helye. Az általunk megszervezett szépségversenyekre már több, mint 14 éve kerül sor, melynek nagy sikerét az is alá támasztja, hogy egy-egy rendezvény alkalmával kb. 2000 nevezővel is büszkélkedhetünk. Mi nem arra törekszünk, hogy a gyerekekből porcelánbabákat formáljanak, éppen ellenkezőleg a legnagyobb természetességre törekszünk. Melyet azzal támasztunk alá, hogy nem engedélyezett a smink, illetve a túlzott hajformázás sem a versenyeink során. A verseny keretink belül öt korcsoportot különbözetünk meg, melyekre fiúk és lányok egyaránt nevezhetnek. A legfiatalabb versenyzők a hat hónap betöltését követően indulhatnak. A gyermekeknek nem kell külön produkcióval készülniük, csupán csak annyi az elvárás, hogy maguk lépjenek színpadra és érezzék jól magukat. Természetesen, akik még maguk ezt nem tudják megtenni, azokat a szülők felkísérhetik.

Ahhoz, hogy a természetes szépségversenyen részt vehessen az adott gyermek, előbb egy online felületen keresztül kell regisztrálni, majd feltölteni egy kiválasztott fotót. Ez a fotó legyen minél természetesebb és a legjobb, ha tükrözi a gyermek egyéniségét. A zsűri a beküldött fotó, illetve a színpadon való megjelenést fogja a pontozni. A gyermekhez a műsorvezető pár kérdést fog intézni, melytől nem kell megijedni, ugyanis ezek a kérdések a korosztálynak megfelelő kérdések lesznek.  Sok sikert!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük