Frissüljön fel bőre minőségi arcradír használatával!

Az arcradír használata igazán hasznos, hatására a bőr egyenletes tónusúvá és ragyogóvá válik. Az arcradír legnagyobb előnye, hogy az arcbőr szennyeződései és az elhalt hámrészek eltüntethetők és így az arcbőr újra fellélegzik, sokkal üdébb lesz. Ha arcradírt használ, abban az esetben nagyon fontos, hogy minőségi kozmetikumot használjon!

Arcradír használatával az elhalt hámsejtek eltávolíthatók, ami rövid távon üdébb, frissebb érzetű arcbőrt eredményez, míg hosszútávon a rendszeres arcradír használat segít megakadályozni, hogy a pórusok eltömődjenek és ennek következtében pattanások alakuljanak ki. Ráadásul a hidratáló krémek, ránctalanító és egyéb kozmetikumok is sokkal hatékonyabban alkalmazhatók abban az esetben, ha a szennyeződések előzetesen el vannak távolítva, mivel így a pórusokon keresztül jobban fel tudnak szívódni a hatóanyagok. Természetesen nagyon fontos, hogy minőségi arcradírt használj, amely hatékony és kiváló összetevőket tartalmaz. Ilyen például a DRHAZI kombinált arcradír, amely prémium minőségű termék.

A DRHAZI kombinált arcradírban található dió őrlemény, valamint természetes gyümölcssavak mechanikus peelingként, míg az ananász bromeleinje enzimatikus úton távolítja el a szennyeződéseket és az elhalt hámsejteket. A DRHAZI kombinált arcradír kiválóan alkalmazható akár problémás bőrön is, de normál bőrűek számára is megfelelő. Az viszont nagyon fontos, hogy az arcradírt nem szabad egy héten többször használni, bőven elegendő, ha csak pár alkalommal, egyszer-kétszer használja. A használatot követően rövid időn belül érezni fogja a DRHAZI kombinált arcradír kiváló hatását. Ha szeretne bővebb információkat megtudni a terméket illetően, akkor látogasson el a webshop.drhazi.hu webáruházba!