Fürdőszoba polcokból sosem elég

Különösen a nők tudják, hogy a fürdőszobában rendkívül fontos, hogy elegendő hely álljon rendelkezésre a pakoláshoz, hiszen rengeteg piperecikket, törölközőt és egyebeket kell elhelyezni. Mindezt úgy kell megvalósítani, hogy ne alakuljon ki zsúfoltság érzés.

Fürdőszoba polcok akár készen is kaphatók, de ha azt szeretné, hogy a helyiségben minden harmonizáljon egymással, akkor érdemes lehet az épített polc mellett dönteni. Főleg a zuhanyzó tájékán lehet hasznos az épített polc, hiszen zuhanyzás közben jól jön, ha a tisztálkodó eszközök kéz közelben vannak. A felfúrt polcok egyik nagy hátránya, hogy a fürdőszoba párás klímája hamar előidézi náluk a rozsdásodás folyamatát, mely egyáltalán nem nyújt esztétikus látványt. Célszerű előre gondolkodni és már a fürdőszoba kialakítás, illetve felújítás során olyan épített polcokat kialakítani, melyek nem csupán praktikusak, de esztétikusak is. A legtöbb zuhanyzóban szűkös a hely, ezért célszerű úgy kialakítani a polcokat, hogy azok a sarokban legyenek. Természetesen a szakember a sarokpolcot burkolattal látja el.

A polc enyhe lejtéssel készül, annak érdekében, hogy a víz lefolyjon róla. A burkolat megegyezhet a fürdőszoba más részein található burkolattal, de akár némileg el is térhet tőle, melynek köszönhetően különleges dizájn érhető el. Természetesen arra ügyelni kell, hogy a két különféle burkolat valamiképp harmonizáljon egymással. A háromszög alakzatú épített polcok nagy népszerűségnek örvendenek, de akár másfajta alakzattal rendelkező polcok is kialakíthatók. Egy esztétikus épített polc akár díszítőelemként is nagyon jól funkcionál. Ráadásul különösebb takarítást sem igényel, amelynek minden háziasszony örül. A fürdőszoba-felújítás-boys.hu weboldalon bővebben is tájékozódhat!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük