Gondosan válogatott hatóanyagokból álló migrén elleni készítmény

A migrén hazánkban minden tizedik embert érinti. A kínzó fejfájás a fej egyik vagy mindkét oldalán érezhető. Nem ritkán erősödnek a tünetek bizonyos ételek fogyasztása miatt, de akár az erős fény és a szagok is hozzájárulhatnak a fokozódáshoz.

Migrén ellen jó volna egy csodakapszula, azonban sajnos ilyen nem létezik. Nincs olyan gyógymód, mellyel teljesen meg lehetne szüntetni a panaszokat, azonban a tünetek kezelhetők. Habár a migrén kialakulásának okai a mai napig nem teljesen tisztázottak, azonban néhány kiváltó tényezőt sikerült azonosítani. Nagyon sokan a szélsőséges időjárási jelenségek miatt szenvednek migréntől, mely lehet magas páratartalom, erős fronthatás, szél, eső, szél vagy meleg. Némely ételek és italok szintén problémát jelenthetnek, így érdemes megfigyelni és kitapasztalni, hogy mi az, ami problémát jelent, mivel így mellőzni lehet ezeket az étrendből és ezáltal a probléma is megszűnhet. Vannak, akiknél a stressz váltja ki a migrént. Habár a stresszt nem lehet teljes mértékben kiiktatni a mindennapokból, azonban célszerű törekedni a nyugodtabb mindennapokra.

Ahogy fentebb is említettük, a migrénre nincs gyógymód, azonban a tüneteket lehet kezelni, például akupunktúrás kezelésekkel. A problémát jelentő élelmiszerek mellőzése szintén hasznos lehet. Ha már kialakult a migrén, akkor célszerű a Dolixirt kipróbálni, mely hatékony gyulladás- és fájdalomcsökkentő termék, melyet egyszerre akár több területen is lehet alkalmazni. Akár az egész család is használhatja egy időben. A praktikus spray kialakításnak köszönhetően nagyon egyszerűen lehet használni bármely területen. A termék nem tartalmaz szintetikus illatanyagot, alkoholt vagy tartósítószert. Bővebb információkat a dolixir.hu weboldalon talál!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük