Greenautokolcsonzo.hu – kisteherautók és hűtőautók bérlésre

A Green Autókölcsönzőnél kisteherautó, illetve hűtőautó bérlésre van lehetőség Budapesten, méghozzá rendkívül kedvezményes áron. Nálunk nemcsak egyszerűen kisteherautókat és hűtőautókat bérelhet, de igény szerint biztosítani tudunk emelőhátfalas kisteherautót, kisbuszt, teherautót, illetve személyautót is.

A greenautokolcsonzo.hu mindent megtudhat cégünkről és bérelhető autóinkról. Kisteherautó választékunkban például olyan autómárkák közül válogathat, mint a Peugeot, a Renault, a Citroen, a Volkswagen, a Mercedes-Benz, vagy éppen az Iveco Daily. Kisteherautóinkhoz tudunk küldeni sofőrt is, de nyilván a sofőrnek plusz költségeket kell fizetni, ezért ha ön rendelkezik jogosítvánnyal, akkor jobban jár ha saját maga vezeti. Olyankor szoktak sofőrt bérelni, ha költözésről van szó, és a tulaj nem szeretne elfáradni költözés előtt. Autóink mind tiszták, műszakilag jól felszereltek, és minden papírjuk rendezett. Bérelt autóink rugalmas és gyors megoldást jelentenek minden helyzetben, és nem probléma, ha egyet-kettőt még fordulni kell az  autóval.

Ha tehát ön unja, hogy folyton a szomszédtól vagy ismerősétől kér kisteherautót vagy hűtőautót, akkor érdemes felvenni velünk a kapcsolatot. Nem mindenki engedhet meg magának egy saját kisteherautót vagy hűtőautót, így sokkal jobban jár, ha tőlünk bérel egyet. Hűtőautóinkat főleg kültéri esküvők, születésnapok, disznóvágások de még vadászatokra is ki szokták bérelni. Amennyiben többet szeretne megtudni, mindenképp kattintson weboldalunkra a greenautokolcsonzo.hu-ra, hiszen itt minden szükséges információt megtudhat autóinkról. Ha kérdéseket szeretne feltenni nekünk, ezt bátran megteheti, csak tárcsázza a +36 30 229 4100 telefonszámot, vagy küldjön e-mailt az info@greenautokolcsonzo.hu-ra.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük