Szélvédő kőfelverődés javítás

A kőfelverődés minden esetben javítható, egyáltalán nem végzetes, tehát ha az autó szélvédőjére pattant néhány kavics nincs ok aggodalomra, a kagylós törés, a csillagos törés és a kisebb szélvédő repedés sem súlyos probléma, minden orvosolható. Erre a legjobb megoldás a Kovács Autószerviz, ahol korszerű eszközökkel és hozzáértő szakemberekkel oldjuk meg a szélvédő kőfelverődésének javítását.

A szélvédő kőfelverés javítás csere nélkül is megoldható tehát. A javítás legfontosabb kellékei a króm-kobalt fúró amely apró és gyémántfejű, a segédberendezés amely szélvédőüvegre tapadó koronghoz van igazítva, a műgyanta illetve a az ibolyán túli sugárzás is. Ha szerelőink jól végzik a munkájukat (és garantáltan jól végzik), akkor a repedés, a karcolás, vagy a sérülés a javítás után egyáltalán nem lesz látható. Olcsóbb viszont ha a szélvédőt javíttatja és nem cseréli le, mert ha lecseréli azt, akkor megtörténhet hogy sérül a festés, vagy az új darab nem illeszkedik megfelelően, akár az is előfordulhat, hogy befolyik a víz, vagy rongálódik a karosszéria.

Ha van biztosítása, akkor a lengéscsillapító csere ingyenesen megtörténhet, de előbb jobb utánanézni, hogy nem csak javításról lenne-e szó. A kavicsfelverődés javításának sikeressége attól függ, hogy mennyi ideig halogatja a szerelőt, és mennyi ideig halogatja a szakember felkeresését, hiszen a sérült felület bármikor tovább repedezhet. Amennyiben tehát ön is ezzel a problémával küzd, érdemes minél előbb szerelőhöz fordulni. Ha többet szeretne megtudni szervizünkről, vagy a szélvédő javításról, mindenképp látogassa fel weboldalunkat a ka-autoszerviz.hu-t. Kérdések felmerülése esetén vegye fel ügyfélszolgálatunkkal bátran a kapcsolatot, csak tárcsázza a +36 62 554 013 telefonszámot, vagy írjon e-mailt a szerviz@kovacsuato.hu e-mail címre.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük