Dugattyúgyűrű az alkatreszek.hu-n!

A dugattyúgyűrűnek az a feladata, hogy a megfelelő tömítést biztosítsa a dugattyú és a dugattyúház fala között, így logikus tehát, hogy legelőször a dugattyúgyűrű kopik el. Szerencsére ebből az alkatrészből a piacon utángyártott kínálat is van, méghozzá széles választékban. A dugattyúgyűrű kopására tehát mindenképp érdemes odafigyelni, hiszen kopása végül akár cseréhez is vezethet.

A dugattyúgyűrű gyártási folyamata már alkalmazkodó kell legyen a megváltozott hengerátmérőjű dugattyúhoz, így a dugattyúgyűrű méretének is módosulnia kell. A dugattyúk könnyűfémből készülnek, viszont kapható kovácsolt dugattyú is. A leggyakrabb alapanyaguk az alumínium, és fémöntés segítségével készülnek. A tuningolt motorokhoz inkább a kovácsolt dugattyúgyűrű illik, hiszen ez nagyobb igénybevételt is kibír, nem úgy, mint az egyszerű öntvények. A Mahle dugattyúgyűrű az egyik legjobb minőségű dugattyúgyűrű a piacon, ami nem is csoda, hiszen a Mahle évekig versenyautók dugattyúgyűrűit tervezte, tehát több éves tapasztalatuk van e téren.

A mahle dugattyúgyűrű készlet most 40%-os kedvezménnyel kapható, ráadásul már egy munkanap alatt is beszerezhető. Amennyiben bővebben szeretne olvasni a dugattyúgyűrűkről, vagy megtekintené a teljes dugattyúgyűrű kínálatot, mindenképp látogassa fel weboldalunkat az alkatreszek.hu-t, és itt talál más alkatrészeket is kedvezményes áron. Ha kérdéseket szeretne feltenni nekünk, erre is van lehetősége, csak forduljon bátran ügyfélszolgálatunkhoz az info@kovacsauto.hu e-mail címen, vagy tárcsázza a +36 62 468 444 telefonszámot, és mi felvesszük önnel a kapcsolatot, majd válaszolunk minden alkatrészeinkkel kapcsolatos kérdésre. Válassza a Kovács Autóalkatrészt a legmagasabb minőségű, kifogástalan és megbízható dugattyúgyűrűkért!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük