Minőségi zsinórfüles papírtáska

A zsinórfüles papírtáska a reklámtáskák közül a legelegánsabb darab, valamivel költségesebb is, mint a sodrottfüles illetve a szalagfüles papírtáska, de ennek kényelmesebb a fogása, és ráadásul biztos fogást is biztosít. Kapható már feliratozással vagy a nélkül, logókkal illetve grafikai elemekkel ellátva, fehér papíron és színesen is.

A zsinórfüles papírtáska logózása illetve a grafikai elemek felvitele nagyobb mennyiségben gépi eljárással történik, mert így sokkal gazdaságosabb és így van lehetőség arra is, hogy a teljes felületre nyomtassanak. Kevesebb darab esetén, ugyanez az eljárás, szitázással illetve matricázással oldható meg. A zsinórfüles papírtáska két részből tevődik össze, táskafülből illetve táskatestből, ezek gyakran készülnek azonos színű anyagokból, de vannak természetesen eltérő színű fülek és testek is. A zsinórfüles papírtáskák más technológiával készülnek, mint a sodrottfüles és szalagfüles papírtáskák, hiszen a zsinórfüles papírtáska eljárásai nem mind gépesítettek, tehát ezért valamivel drágábbak a sodrottfüles és szalagfüles papírtáskáknál, de sokkal exkluzívabbak is.

Többféle papírból gyárthatóak ezek a táskák, de általában műnyomót papírt, kartont, hullámbordázott papírt, illetve kreatív papírt használnak az elkészítéséhez. Tartósságának és szilárdságának érdekében felületi fényes vagy matt fóliázás szükséges. A zsinórfül anyaga egy speciális zsinór, legtöbbször szatén vagy pamutzsinór. Amennyiben több információt szeretne megtudni a zsinórfüles papírtáskákról és azok gyártásáról, látogassa fel bátran weboldalunkat a papirtaska-online.hu-t. Ha kérdéseket szeretne feltenni, erre van lehetőség, csak vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal az info@papirtaska-online.hu e-mail címen, vagy tárcsázza a 06 70 513 3773 telefonszámot.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük