Ha nem tudod, hova menj kirándulni…

Mindannyian szeretünk a természet lágy ölén kirándulni, élvezni a jó levegőt és megismerni olyan tájakat, amelyek különbözőek az általunk megszokott környezettől. Ezért is szeretünk a Mátrába utazni, amely Magyarország legmagasabb helyét foglalja magába és ahol a vadregényes erdőségek különleges élményeket tartogatnak.

A Mátra szállás kínálatában mindannyian megtalálhatjuk azt a típust, ahol a legszívesebben eltöltenénk egy hétvégét vagy akár hosszabb időszakot is. Igazán jóleső érzés végre kimozdulni a hétköznapok forgatagából és ellátogatni egy olyan helyre, ahol a madarak csiripelése jelenti a legnagyobb zajt. A városi ember igazán tudja értékelni a csendet, de csak akkor jön rá, mekkora értékről is van szó, amikor megtapasztalja.

A Borostyán Vendégház egy csodálatosan berendezett aprócska, ám mégis kényelmes szállás. Az apartman mindösszesen hét, illetve nyolc fő fogadására alkalmas, tehát kisebb baráti társaságok számára jelent tökéletes választást. A hálószoba mellett egy konyhával egyterű nappali is található az apartmanban. A konyha rendkívül jól fel van szerelve, így kényelmesen elkészíthetjük az ételeinket vagy akár főzhetünk is. Minden rendelkezésre áll, amire csak szükség lehet.

Fontos tudni, hogy az elsődleges épület mellett a kert végében áll egy kisebb faház, ami szintén alkalmas vendégek fogadására, de ezt csak akkor bocsájtják rendelkezésre, ha a vendégek egy társasághoz tartoznak. Ilyen módon elkerülhető, hogy idegen embereknek kelljen osztozkodniuk a konyhán vagy a kerten. A varázslatos természeti adottságoknak köszönhetően az itt töltött napok fantasztikus feltöltődést eredményeznek; a legjobb, ami velünk történhet, hogy a természet lágy ölén pihenjük ki a mindennapok fáradalmait.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük