Hegyikristály a legjobb áron

Azok, akik szeretik és megértik a hegyikristályokat, tisztában vannak azzal, hogy mindegyik kőnek van egy sor olyan tulajdonsága, amely megkülönbözteti magát a többitől. Az ókorban az emberek azt hitték, hogy a drágakövek egészségügyi és lelki előnyökkel járnak.

Hegyikristály rendelhető az asvanyajandek.hu weboldalra látogatva méghozzá akciós áron, tehát nézzen be ha ön is régóta keres már minőségi hegyikristályokat.  Egyes civilizációk drágaköveket használtak az energia áramlásának megkönnyítésére a testen keresztül. Ma is sokan elismerik előnyeiket. Ezeket olyan spirituális gyakorlatokban használják, amelyek másfajta gyógyulást támogatnak. Például egyesek bizonyos drágaköveket használnak a test energia-egyensúlyának helyreállításához, a jólét és a béke érzésének elősegítéséhez. A kő összetétele alapján ezek segíthetik az embert a homeosztázis elérésében az emberi test, elme és szellem különböző aspektusaiban. Az egyik oka annak, hogy a kövek mély hatással lehetnek az emberre, az az, hogy a test sejtekből áll, és ezek a kristályok ugyanazzal a szilícium-dioxid-összetétellel képesek rezonálni.

Ezért az ilyen anyagok a fizikai törvények alapján vibrációs hatást okozhatnak az energia átadása és áramlása révén. Mindegyik kőnek azonban eltérő a kémiai összetétele, amely eltérő hatásokat produkálhat. A tigrisszem kristálya kvarcból áll, és akkor képződik, amikor az anyagok átveszik a krokidolitot, feloldódva az ásványon és finoman rostos formát adva. A drágakő a mérgező érzelmek ellensúlyozásával segít előmozdítani az erőt. A merész gyógyító tulajdonságokon kívül a hegyikristály arra ösztönzi az embereket, hogy olyan szabadságérzetet adjanak, amely kiküszöböli az önbizalom negatív energiáját. További információkért keresse fel az asvanyajandek.hu weboldalt.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük