Modern hőszivattyú berendezések online rendelése

A hőszivattyúk „felfelé” mozgatják a hőt ezzel a normál áramlással szemben. A hűtőszekrény egy hőszivattyú. A hőt a hűtőszekrény belsejéből a környező helyiségbe mozgatja, így az étel hideg marad. A légkondicionálók hőszivattyúk is egyben, amelyek a hőt beltérről a szabadba mozgatják.

Modern hőszivattyú berendezések rendelhetőek a fisherklima.hu weboldalra látogatva és itt megtalálhatja a teljes készletet is a legjobb termékekkel szuper akciós áron. A levegőből származó hőszivattyú képes fűteni vagy hűteni a lakást azáltal, hogy a hőt a levegőbe mozgatja az egyetlen beltéri egységhez csatlakoztatott csatornákon keresztül, amelyek elosztják a fűtött vagy hűtött levegőt a házban. Csatornamentes változatok is rendelkezésre állnak, amelyek egy beltéri egységhez csatlakozó kültéri kompresszorból állnak. A hőszivattyú hűtőrendszere egy kompresszorból és két tekercsből áll, rézcsövekből, amelyeket alumínium vesz körül a hőátadás elősegítése érdekében. A melegítéshez a külső tekercsekben lévő folyékony hűtőközeg kivonja a levegőből a hőt, és gázzá párolog.

A beltéri tekercsek hőt bocsátanak ki a hűtőközegből, amikor visszacsapódik folyadékká. A kompresszor közelében lévő tolatószelep megváltoztatja a hűtőközeg áramlásának irányát. A hőszivattyúk energiahatékonyabbak, mivel koncentrálják és továbbítják a hőt, nem pedig termelik azt. A geotermikus vagy földi hőszivattyú felmelegíti vagy hűti otthonát azáltal, hogy a hőt a földbe mozgatja egy sor eltemetett hurok révén. A vízmelegítés érdekében a geotermikus hőszivattyúhoz hozzá lehet adni egy „túlhevítőt”. A hőszivattyúk beépített költsége magasabb, mint a hagyományos fűtési rendszereké; adókedvezmények azonban rendelkezésre állhatnak, amelyek csökkenthetik a költségeket. További információkért és hőszivattyú rendelésért nézzen be a fisherklima.hu weboldalra.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük