HP toner – eredeti vagy utángyártott

A HP az egyik legismertebb informatikai márka, így valószínűleg senkinek sem kell bemutatnunk. Mi most arra keressük a kérdést, hogy az eredeti vagy utángyártott termékeket érdemes-e választani.

HP toner – A HP az egyik legnépszerűbb márka a magyar vásárlók körében, ugyanakkor világszinten is igazán keresett. A HP tonerek garantálják a nyomtatók és egyéb informatikai eszközök terén már jól ismert minőséget. A vásárlók, azonban sokszor elbizonytalanodnak, hogy eredeti vagy utángyártott terméket éri-e meg vásárolni. Manapság egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek az utángyártott termékek és ennek oka leginkább az árban keresendő. Sokszor ugyanis tizedannyiba kerül az utángyártott termék, mint az eredeti. Alapvetően ezek az utángyártott termékek körülbelül ugyanazt a minőségi szintet képesek hozni, mint az eredetiek, ezt pedig számos teszt is bizonyította. Továbbá az utángyártott tonerek jóval környezetbarátabb megoldást jelentenek, mint az eredeti változatok.

A HP utángyártott tonerek mindössze 1 százalék selejt aránnyal rendelkeznek. A hosszú használat titka a helyes tárolás és a felrázás. Használat előtt ugyanis fel kell rázni a tonert, azonban nem egy intenzív rázásra kell gondolni, hanem mindössze egy sima rázó mozdulatra. Fontos, azonban, hogy a rázás még azelőtt történjen, hogy a biztosító szalagot eltávolítanánk. A tárolást tekintve érdemes tudni a tonert nem szabad élére állítva tárolni, mivel így a tonerpor a tonertest egyik felébe tömörödhet. Mindezeket betartva a toner élettartama akár egy évre is meghosszabbítható. Bővebb információkért és a tonerek megtekintéséhez látogasson el az onlinetoner.hu webáruházba. Itt eredeti és utángyártott termékeket egyaránt megtekinthet!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük