Igaz vagy hamis társasjáték

Az igaz hamis társasjátékot 2-5 családtag kényelmesebb játszhatja, és az 1000 kérdésnek köszönhetően mindig új és új tényekkel, kérdésekkel találkozhat, tehát a játék sokáig marad új és izgalmas. Ha egy olyan társasjátékkal lepné meg gyermekeit,  amellyel akár tanulhatnak is, akkor itt az alkalom, hiszen az igaz hamis társasjáték által érdekes tényeket tanulhatnak meg.

Igaz vagy hamis társasjáték igazán kedvező áron elérhető a jatek-webaruhaz.hu weboldalon, ezért megéri benézni hozzánk ha ön is egy érdekes és izgalmas társasjátékkal szeretné meglepni gyermekeit. Az igaz vagy hamis egy családi társasjáték, amivel akár 8 éves kortól játszani lehet, és maga a játék első osztályú minőségű anyagból készült. A társasjátékban 1000 kérdés és tény található, így az egész család beszállhat a játékban és garantáltan izgalmakban lesz része. Ha ön is próbára tenné a tudását, akkor az igaz hamis társasjáték tökéletes lesz erre, viszont itt a tudás már nem lesz elegendő, gyorsnak is kell lennie ahhoz, hogy győzzön a játékban. Az igaz vagy hamis társasjátékban több kategóriában és témában talál majd kérdéseket.

Ha esetleg kérdések merülnének fel az igaz vagy hamis társasjátékkal, a kiszállítással vagy a rendeléssel kapcsolatban, akkor azt is megteheti, hogy felteszi nekünk ezeket a kérdéseket, csak vegye fel a kapcsolatot barátságos ügyfélszolgálatunkkal a +36 70 64 96 396 telefonszámot tárcsázva, vagy küldjön e-mailt az info@jatek-webaruhaz.hu címre, és csapatunk igyekszik minden kedves érdeklődő kérdésére mihamarabb választ adni. Amennyiben még ennél is több részletet és információt szeretne olvasni az igaz vagy hamis társasjátékról, az árakról, vagy átböngészné a teljes készletet, akkor erre is van lehetősége, csak keresse fel weboldalunkat, a jatek-webaruhaz.hu-t, és itt megtekintheti a játék képeit is a fizetési módokkal együtt.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük