Így ne írja meg a Rólunk rovatot a weboldaladhoz

A Rólunk rovat megírásakor nem szabad ugyanazokat a dolgokat elmondani, amelyek elolvashatóak a Kezdőlapon is, és egy hosszú, részletes, történeti összefoglaló szintén  megviseli az olvasót. Ugyanakkor nem szabad dicsekedni sem. Mint a legtöbb esetben, a legjobb válasz az arany középút megtalálása.

Olvasson tovább itt és mindent megtudhat arról, hogy hogyan nem szabad megírni egy Rólunk rovatot. Ha hatékony és eredményes weboldalt szeretni, akkor jobb, ha ránk hallgat. Akárcsak egy önéletrajznál, amelyet egy munka megszerzésére használ, a Rólunk rovat az a hely, ahol elérheti a célját. Annak elkerülése érdekében, hogy elkeseredjen amiatt, hogy nem látogatják az oldalát, ne használjon közhelyeket és sablonokat. Ehelyett kínáljon tényeket és az adatok egyértelmű bemutatását. Kerülje a dicsekvést is, azt az olvasók nem szeretik, és egyszerűen elhagyják majd oldalát. Magyarázza el, hogy miért kellene az embereknek önnel üzletelniük. Milyen előnyei vannak Önnek vagy a termékének? Ha tudja, számszerűsítse ezeket az előnyöket. Mondván, hogy a termék 18% -kal növeli a termelékenységet, sokkal meggyőzőbb, mint pusztán azt mondani, hogy javítja a termelékenységet.

Mondja el nekik, milyen problémát old meg. Hogyan teszi könnyebbé az életüket? Mutassa be képességeit és hogy miért is egyedülálló az eladott szolgáltatás vagy termék előállításában, árusításában. A Rólunk rovat nem szabad túl rövid legyen, hiszen azért az olvasó mégis kíváncsi arra, hogy miről is szól az oldal és mi a cégének célja, de ne legyen túl hosszú, mert a hosszú leírás untatja az olvasót, és a végére már maga a termék sem fogja érdekelni. Találja meg az arany középutat, és legfőképpen legyen egyedi. A legfontosabb a helyesírás. Ha nem érzi úgy, hogy magabiztos a helyesírásában inkább használjon egy szótárat vagy online helyesíró programot.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük