Alapos laboratóriumi vizsgálatok Budapesten!

Alapos laboratóriumi vizsgálatokra lenne szüksége? Nem tudja eldönteni milyen vizsgálatokat vegyen igénybe? Forduljon hozzánk bizalommal, mert szakorvosaink minden vizsgálathoz értenek és a lehető legjobb ellátásban részesítik a pácienseket.

A laboratóriumi vizsgálatok eredményei és értelmezése Budapesten történik, amikor is a szakorvos értesíti majd e-mailben vagy telefonon! A laboratóriumi vizsgálatok számos alkalommal bizonyulnak hasznosnak a páciensek életében. Sokan óckódnak tőle, pedig egyes esetekben mindenre választ adhatnak, ami addig problémát okozott Önnek. A BOV-nál is történnek laboratóriumi vizsgálatok, mégpedig kiosztásra kerülnek a külsős laborokba, akik 1-4 hetes átfutás után jelentkeznek a laboreredményekkel. Ilyenkor az orvosa jelentkezik Önnél és amennyiben további konzultációra van szüksége azonnal egyeztetnek is ezügyben. A legegyszerűbb, ha időpontot kér a laboratóriumi vizsgálatokra telefonon vagy akár online is, így időben megkaphatja a leletek eredményét.

Látogasson el a belvarosiorvosicentrum.hu weboldalára, ahol mindent megtudhat a  laboratóriumi vizsgálatokkal kapcsolatban, de számos más hasznos információhoz is hozzájuthat a szakorvosainkkal, a rendelőkkel, a betegségekkel és a kezelésekkel kapcsolatban is. A laboratóriumi vizsgálatok nagyon fontosak lehetnek hiszen vesekő analízistől, egészen a magzati kockázat elemzésig mindenre fény derülhet még időben, mielőtt a komolyabb probléma bekövetkeznek. Hívja hát ügyfélszolgálatunkat mihamarabb és egyeztessen időpontot kedves kollégáinkkal, hogy minden időben kiderüljön és ne keljen aggódnia az egészsége érdekében! Bízzon meg bennünk, mert garantáltan színvonalas és minőségi szolgáltatásokat nyújtunk minden egyes páciensünknek.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük