Karácsonyfa online rendelés

A karácsonyfa keresztény gyökerei ellenére az amerikaiak többsége eleinte nem volt hajlandó átvenni a hagyományt, mert úgy vélte, hogy a pogány hiedelmekhez kötődik. A hagyomány többnyire Németországban terjedt el az 1700-as évek végéig és az 1800-as évek elejéig.

Karácsonyfa online rendelés csakis az online-fenyo.hu weboldalon érhető el ennyire alacsony áron, tehát ne vesztegesse az idejét, nézzen be hozzánk még ma és válogasson kedvére a szebbnél szebb karácsonyfát között. Kezdetben az új-angliai puritánok az embereket szigorúan megbüntették, ha bármilyen módon ünnepeltek vagy díszítettek. Úgy vélték, az ünnep annyira szent volt, hogy az egyházi istentisztelet volt az egyetlen megfelelő módja az ünneplésnek. Ez mindaddig folytatódott, amíg az ír és német bevándorlók elkezdtek utat törni az Atlanti-óceánon, és a puritán uralom ellenére megalapozták saját hagyományaikat. A német települések, különösen Pennsylvaniában, a 18. század végén általában közösségi fákat díszítettek, és a fák hamarosan német családok egyéni otthonaiba kerültek – de az ország nagy része még mindig szkeptikus volt.

Csak akkor, amikor Viktória angliai királynőt és Albert herceget (aki német örökséggel rendelkezett) 1848-ban egy népszerű újságban ábrázolták, egy karácsonyfa körül állva, a hagyomány szélesebb körben elfogadottá vált.  Az amerikaiak meg voltak győződve arról, hogy a karácsonyfák kívánatos ünnepi díszek. Ezután az otthoni dekoráció átadta helyét az elektromos fényeknek és a szintetikus anyagoknak. Az importált német üvegdíszek ihlette népszerű dísztárgyak az amerikai díszipar kezdetét jelentették az 1900-as évek elején-közepén. A karácsonyfákat azóta is a legszebb díszekkel díszítjük. Karácsonyfa rendelésért kattintson az online-fenyo.hu weboldalra.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük