Kettőstömegű lendkerék az alkatreszek.hu webshopban!

A mai modern autógyártásban gyakran előfordul, hogy a készítők kisebb motorokból igyekeznek minél nagyobb teljesítményt kihozni, ezt pedig elsősorban a bonyolultabb befecskendezési rendszerek segítségével lehet elérni. A magasabb számú befecskendezési ciklus bizonyos mértékű rezonanciát von maga után, éppen ezért szükség van egy olyan alkatrészre, amelyik tompítja a kellemetlen rezgéseket. Fontos, hogy autónk rendelkezzen egy ilyen alkatrésszel, ennek köszönhetően ugyanis komfortosabban érezhetjük magunkat, amíg a járműben tartózkodunk.

A minőségi kettőstömegű lendkerék segítségével mindez megvalósítható. Ez az alkatrész tényleg alkalmas arra, hogy enyhítse a motor erőteljesebb kilengéseit. A lendkerék tulajdonképpen két részre osztható: az egyik a főtengellyel, míg a másik a hajtáslánccal áll kapcsolatban. A dízelmotorok az átlagosnál valamivel durvábban járnak, gyakran már-már igencsak zavaróan rezegnek, éppen ezért az ilyen típusú autók többsége napjainkban rendelkezik kettőstömegű lendkerékkel, azonban egyre több olyan benzines járművet is gyártanak, amelyek szintén tartalmazzák ezt a hasznos alkatrészt! Mivel a kettőstömegű lendkerék egy eléggé bonyolult szerkezet, ezért ha meghibásodik, akkor javítás vagy szükség esetén a csere komoly anyagi befektetést igényel majd. Ehhez persze még hozzá kell adni az új kuplung árát is, amelyet természetesen ilyenkor kénytelenek vagyunk szintén kicserélni, ráadásul magáért a szolgáltatásért is nyilván fizetnünk kell, így az összköltségünk nagyvalószínűséggel eléri majd a többszázezer forintot!

Ha Ön épp most kényszerül arra, hogy kicseréltesse a kettőstömegű lendkerekét, akkor kiváló hírrel szolgálhatunk: a Kovács Autóalkatrészeknél most akciós áron vásárolhatja meg ezt a szerkezetet! Vegye fel velünk a kapcsolatot minél hamarabb, elérhet minket az alkatreszek.hu weboldalon! Kovács Autóalkatrészek – nálunk mindent megtalál, amire autójának szüksége lehet!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük