Kutyaiskola – ahol nem csak a kutya tanul!

Ha a kutyaiskola kötelező lenne, sokkal kevesebb kutyás balesetről, keresett ebről, utcára dobott kutyákról lehetne hallani a hírekben. Szerencsére manapság egyre többen érzik, hogy ez a tevékenység teljes mértékben fontos része a felelős kutyatartásnak.

Egy kutyaiskola nem csak az ebeket oktatja! A gazdik legalább annyit tanulnak, sőt talán még többet is, arról, hogyan kell jól tanítani a négylábúakat, hogyan lehet harmonikus a kutya-gazdi kapcsolat és főként hogyan lehetnek maradéktalanul boldogak a kutyatartó családok. A kutyaiskolában a felvezető megtanulja értelmezni kutyája testbeszédét, s ezáltal jobban megismeri. A kutyák pedig egy-egy tanfolyam végeztével engedelmesebbek, simulékonyabbak lesznek gazdáik felé. A különböző foglalkozások során a kutya más négylábúakkal is találkozik, érintkezik, s így lehetőséget kap az ilyen helyzetek megfelelő kezelésére, megtanul helyesen kommunikálni, viselkedni fajtársaival.

A kutyaiskolában végzett tanfolyamokkal csak nyerhetnek a résztvevők! Először is komfortzóna tágítás mind a kutya, mind a gazdi részéről. Továbbá tanulási lehetőség, környezetváltozás, alkalom új barátságok kialakulására, s persze a rengeteg információ, melyet magukba szippanthatnak a résztvevők. Az Akela kutyaiskola minden korosztály számára biztosít tanfolyamot, mindemellett, aki nem szeretné abbahagyni a tanulást, klubfoglalkozásra is jelentkezhet, továbbá különböző kutyás sportlehetőségeket is talál az akelakutyaiskola.hu weboldalon. A kis-, és nagyméretű kutyusoknak külön csoportot indítanak, így akit ez némi frusztrációval tölt el, megnyugodhat. Az elismert oktatók rutinjának köszönhetően a kutyaiskolában élvezetes és hasznos időtöltés mindegyik képzés. Keressék fel az akelakutyaiskola.hu weboldalt, tájékozódjanak az induló képzésekről és jelentkezzenek mielőbb!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük