Kutyakiképző képzés nagy tapasztalattal

Manapság egyre népszerűbb dolog a házi kedvenceket kutyaiskolákba vinni, hogy szocializálódjanak, engedelmeskedjenek, tanuljanak valami olyat, amivel nem csak fizikailag, hanem mentálisan is le lehet őket fárasztani. Az ilyen helyeken többnyire kutyakiképző képzés is elérhető.

Azonban egy kutyakiképző képzés elvégzése, majd a gyakorlatban való használata hatalmas felelősséggel jár, így nem mindegy, hogy a szerzett tudást, és a témákban való jártasságot kiktől szerezhetik meg a tanulók. Az Akela Kutyaiskola olyan szakmailag elismert állatorvosokat, kutyatenyésztőket, kutyakiképzőket, kutyaviselkedési-szakértőket állított az előadók sorába, akik a tudásuk, tapasztalataik, sok éves rutinjuk révén megbízható és hasznos tudásanyagot képesek átadni a kutyakiképző képzések résztvevőinek.

Az akelakutyaiskola.hu oldalon láthatók a különböző tematikájú kutyakiképző képzések, melyek elméleti és gyakorlati részből állnak. Az adott képzés leírásában tájékozódhatnak az érdeklődők, hogy mely témák kerülnek körbejárásra az oktatás során. A résztvevők ízelítőt kapnak az alábbi témákból: kutya viselkedéstan, kutya elsősegély, motiváció és játék, állatvédelem, jogszabályok, stb.. Természetesen az érintett témakörök kutyakiképző képzésenként változnak, a tudásanyag úgy került összeállításra, hogy az a lehető leghasznosabb információkat ölelje fel a tanulni vágyók számára. A tanfolyamok elméleti része online kerül átadásra, míg a gyakorlati foglalkozások Budapesten és Pest közeli helyszíneken kerülnek megszervezésre. A kutyakiképző képzések időpontjai, s a képzés időtartama eltérőek, erről is a weboldalon érdemes informálódni. A kutyákkal foglalkozó szakemberek számára ideális kiegészítők lehetnek a kutyakiképző képzések, hogy munkájukat bővebb ismerettel, széles látókörrel, még nagyobb tapasztalattal segítsék.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük