Magyar célközönség számára: .hu domain regisztráció

A domain név egy azonosításra szolgáló kifejezés. Minden szervernek van egy IP címe, egy úgynevezett azonosító, mely minden esetben egyedi, ám a hosszú számokból álló kód megjegyezhetetlen, viszont az IP címhez tartozó domain név már könnyen kezelhető.

A .hu domain regisztráció az országkód címkéjét jelölheti, s ezzel a típusú végződéssel konkrétan Magyarországhoz köthető a domain név. Amennyiben egy weboldal és a célközönsége is magyar, érdemes a .hu domain regisztrációt végrehajtani, mely a wwh.hu oldalon akár 2 évre is megtehető. Egy domain név kifundálása nem könnyű feladat. Legyen velős, de ne legyen túl hosszú, férjen bele 5-10 karakterbe és persze legyen felhasználóbarát, megjegyezhető. Biztosan többen belefutottak már, hogy megszületett a .hu domain regisztrációról az elhatározás, de a kitalált név foglalt volt. Ez igen nagy csalódást tud okozni. A wwh.hu oldalon található domain kereső megmutatja mely nevek foglaltak, vagy milyen módosítással válhat elérhetővé a kívánt név, valamint, hogy ez mennyibe kerül.

A .hu domain regisztráció alap esetben 2 évre történik, azonban természetesen van lehetőség a regisztrációs idő meghosszabbítására, sőt átregisztrálásra és tulajdonos módosításra is. A domain név bejegyzése kevesebb, mint egy napot vesz igénybe. A wwh.hu csapata, 20 éves szakmai tapasztalattal a háttérben a jogszabályok és technikai kérdések ismeretével hatékonyan, megbízhatóan és rendkívül gyorsan dolgozik. A papír alapú .hu domain regisztráció mellett az úgynevezett kétfaktoros regisztrációra is lehetőség van. Ily módon az adatok ellenőrzése, majd az ÁSZF elfogadása után egy telefonos megerősítést követően akár 20 percen belül el is készülhet az új domain név. Foglalja le .hu domainjét a wwh.hu oldal segítéségével, pillanatok alatt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük