Miért érdemes liposzómás glutationt szedni?

A liposzómás technológiának hála a biohasznosulás magasabb fokát érhetjük el. Ahogy egyre idősebbé válunk, szervezetünk is egyre gyengül, kevésbé képes ellenállni a különféle megbetegedéseknek. Éppen ezért nagyon fontos megtámogatni. Ebben nagyon sokat segíthetnek a vitaminok, valamint az egészséges életmód.

Liposzómás glutation alkalmazása rendkívül fontos, hiszen sokat segíthet az egészség fenntartásában. Ahogy egyre idősebbé válunk, szervezetünk védekezőrendszere úgy válik egyre gyengébbé. A rendszeres mozgás, stresszmenedzsment, egészséges étkezés rendkívül fontos a betegségek elkerülésében. Az egészséges, tápanyagokban gazdag étkezés nagyon sokat segíthet az egészség megőrzésben, azonban sajnos kizárólag táplálkozás útján szinte lehetetlen minden fontos tápanyagot bevinni a szervezetbe. A vitaminok és ásványi anyagok pótlása elsősorban étrendkiegészítéssel lehetséges. A glutation egy nagyon fontos antioxidáns, melyet alapvetően a szervezet elegendő mennyiségben termel, így nem lenne szükség a pótlására.

Viszont az olyan tényezők, mint a nem megfelelő táplálkozás és az állandó stressz csökkentik a glutation termelés mennyiségét. Ezenkívül a kor előrehaladtával is csökken a szervezet glutation termelő képessége. Emiatt a legjobb opció a glutation étrendkiegészítő általi pótlása. Viszont nagyon nem mindegy milyen formában történik a glutation kiegészítés. A hagyományos kapszula formátum helyett érdemes a liposzómás technologiát alkalmazó készítményeket előnyben részesíteni. Ár-érték arányt tekintve a kapszulás liposzómás opció a legjobb megoldás. Ennek az eljárásnak köszönhetően a biohasznosulás mértéke akár százszázalékos. Bővebb információkért érdemes ellátogatni a supremepharmatech.hu weboldalra!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük