Női parfümök, mint ajándékok

Parfümöt a nők többsége használ a mindennapok során. Vannak, akik mindig más illatot használnak, míg mások ragaszkodnak egy bizonyos parfümhöz. Akár karácsonyi vagy születésnapi ajándékként is megállja a helyét, azonban fontos, hogy ez esetben ne tévedjen.

Női parfümök terén ma már hatalmas a választék. Bőven van miből válogatni, ami könnyen megnehezítheti a dolgod. Ha ajándékba szánod a parfümöt, akkor nem árt tisztában lenni azzal, hogy mely illatokat kedveli az illető, akit szeretnél meglepni vele. Parfümöt akkor érdemes vásárolni, ha biztosan tudod, hogy a megajándékozott pontosan minek örülne. Ha van egy konkrét illat, amit használ, akkor viszonylag könnyű dolgod van, csak tudnod kell, hogy pontosan melyik parfümről van szó. Ha nincs egy konkrét kedvenc és mindig mást használ szeretted, akkor legalább azzal tisztában kell lenned, hogy milyen típusú illatokat szeret. Ha a citrusos parfümök nagy rajongója, akkor egy gyümölcsös illattal könnyen mellé nyúlhatsz. A másik fontos dolog, hogy ha parfümöt ajándékozol, akkor lehetőleg minőségi típust vásárolj. Parfüm és a parfümvíz, vagyis EDP bizonyulnak a legjobb választásnak.

Előbbi 20-40% illat esszenciát tartalmaz, míg utóbbi 15-20%-ot. Ennek köszönhetően ezek az illatok hosszú órákon keresztül érezhetők. Ha szeretnél parfümöt vásárolni, akkor nem csak a drogériák kínálatából válogathatsz, hanem az online webáruházak választéka is elérhető számodra. Arra mindenképp ügyelj, hogy EDT-t és EDC-t ne vásárolj, mert ezek nagyon kevés illat esszenciával rendelkeznek, így a parfüm nem tart sokáig. Egy 3-4 ezer forintos parfüm se nem tartós, se nem minőségi. Ha megfelelő ajándékot szeretnél vásárolni, akkor körülbelül 15 ezer forint körül kezdj el nézelődni. A parfümök széles választékát a probeauty.hu webáruházban találod!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük