Nyomástávadó a lehető legjobb áron!

A nyomástávadó kimenete egy analóg elektromos feszültség vagy áramjel, amely a jelátalakító által érzékelt nyomástartomány 0-100%-át képviseli. A nyomástávadó tényleges érzékelő része, amely érintkezik az érzékelt nyomással, számos technológián és anyagon alapul, mint például a nyúlásmérőn, a kapacitáson és a potenciometrián.

Nyomástávadó kapható a flowtrade.hu weboldalon, ezért nem kell messzire mennie, keressen fel minket és tudjon meg mindent erről az eszközről és a rendeléséről. A nyomástávadók képesek abszolút, mérő- vagy nyomáskülönbséget mérni. A nyomástávadó egy mechanikus eszköz, amely a folyadék- vagy gázminta tágulási erejét elektromos kimenetté alakítja. Az olyan nyomásérzékeny környezetekben, mint a gázipar, a petrolkémia, a laboratórium és a gyógyszeripar, gyakran nyomástávadókra van szükség a folyadékokra és gázokra ható erők Pa vagy psi értékben történő figyeléséhez. Ez megköveteli a nyomástávadók precíz integrálását gyors elektromos átalakító eszközökbe a pontos eredmények és a valós idejű szállítás érdekében. A készülék átalakítja a nyomást elektromos jellé egy átalakító segítségével. Az ilyen típusú érzékelők, más néven nyomásátalakítók, általában acélból, szilíciumból vagy más anyagból készült nyomásérzékeny felületből állnak, az analit összetételétől függően.

E felületek mögött elektronikus alkatrészek találhatók, amelyek képesek a minta által a nyomásérzékelőre kifejtett erőt elektromos jellé alakítani. Bár sokféle nyomástávadó létezik, ezek szinte ugyanúgy működnek. A nyomástávadók a nyomás mérésével és analóg elektromos jellé alakításával működnek. További részletekért és rendelésért megéri felkeresni a flowtrade.hu weboldalt, hiszen itt megtalálhatja teljes készletünket.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük