Olcsó utasbiztosítás online kedvező áron!

Sok olyan problémát láttunk már, amelyek rosszra fordulhatnak az utazás során, az elveszett csomagoktól kezdve az orvosi vészhelyzetekig. Nem akarjuk elriasztani a világ felfedezésétől, csak azt akarjuk, hogy minden holmijával biztonságosan térjen haza.

Olcsó utasbiztosítás online vár mindenkire az axa-assistance.hu weboldalon, tehát nem kell messzire mennie, ha önnek is átfogó utazási biztosításra lenne szüksége, de nem szeretne túl sokat költeni. Orvosi és evakuációs biztosítás: Tartalmazza az orvosi kezelés fedezetét, az orvosok fellátogatásának költségeit, az előírt gyógyszereket, a szakorvosi kezelést és az orvosi szállítási költségeket. Plusz sürgősségi segítségnyújtás, képzett orvosi tanácsadás, garanciák az egészségügyi kiadásokra és a családdal való kapcsolattartásra is benne van az utasbiztosításban. Az utazás lemondása vagy módosítása indulás előtt: Tartalmazza a lemondási díjak és az előre fizetett utazási költségek fedezetét, ha az utazást betegség, sérülés vagy természeti katasztrófa miatt törlik vagy megváltoztatják. Ezenkívül fedezi a további költségeket, hogy segítsen Önnek részt venni egy különleges eseményen, beleértve egy esküvőt vagy a sporteseményt.

Változások az utazáson, miután elhagyta otthonát: Tartalmazza a szállítás, szállás, étkezés, tevékenységek és túra költségeinek fedezetét, ha nem tudja időben elérni következő úticélját, vagy ha rövidre kell fognia az utazást és vissza kell térnie otthonába. Amennyiben megtekintené az utasbiztosítási lehetőségeket és még többet tudna meg szolgáltatásainkról, keresse fel bátran weboldalunkat az axa-assistance.hu-t és itt megtalálhatja az árakat is, valamint kipróbálhatja majd utasbiztosítás kalkulátorunkat is, amely nagyon hasznos lehet, ha nem tudja, hogy milyen utasbiztosítást válasszon.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük