Polikarbonát lemezek kedvező áron!

Az építőiparban felhasználható profil lemezek különböző anyagokból készülhetnek, különböző formában (hullámlemez, trapézlemez, légkamrás lemez), melynek köszönhetően más-más funkciókat (árnyékolás, térelválasztás, hőszigetelés, tetőfedés) tölthetnek be. Fa és építőanyag kereskedésünkben kapható kedvező árú Polikarbonát lemezek és profil lemezek:

Légkamrás polikarbonát lemez:

A légkamrás polikarbonát lemez különleges kialakításának köszönhetően számos területen megállja a helyét, télikertek, medence fedés, tetőfedés, pergolák, carportokhoz készült falként és szintén tetőként. Ezt nemcsak formájának, esztétikus modern megjelenésének köszönhető, de anyagának is, mely igazán masszív és időtálló. (Magas ütésállóság és UV- védelem jellemzi. Hőellenállása: -40°C – tól +115°C- ig, nehezen ég (B1 osztály).
Nálunk kapható méretek:
Profilok: Légkamrás profillemez
Színek: bronz, átlátszó
Hosszúság: 2 m , 2,5 m, 3 m, 3,5 m, 4 m, 5 m, 6 m
Szélesség: 1050 mm , 2100 mm
Vastagság: 4 mm, 6mm, 10 mm, 16 mm, 25 mm
A légkamrás polikarbonát lemez közkedvelt építőanyaga a modern építészetnek, melyben a világos terek, korszerű anyagok alapfeltételt képeznek. Világos teraszok és előtetők a hagyományos cserép és zsindelyfedéssel nem oldhatóak, meg, az üveg pedig számos esetben sokkal drágább ás funkcionálisan nem megbízható. Ezzel szemben a polikarbonát lemez, nemcsak szuperkönnyen és gyorsan elérhető, de súlytalan (melynek köszönhetően a födém minimális terhelést kap csak) is, beépítése pedig egyszerű.

A Pan-Manfa Kft. széles  profil- és polikarbonát lemez választékkal várja megrendelőit. Termékek ráadásul különböző színekben is elérhetőek (például: natúr, sárga, zöld, bronz, átlátszó színekben). Válasszon modern megoldást! Tekintse meg kínálatunkat weboldalunkon vagy személyesen fatelepeinken! (Debrecen, Kunszentmárton, Maglód, Üllő)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük