Linképítés: Mennyiség helyett minőség

A linképítés nem más, mint amikor más honlapokról szerzünk a saját oldalunkra mutató hivatkozást. Egyedi és hasznos tartalom mellett ez részint magától működik, azonban a keresőoptimalizálás részeként nem árt erre rásegíteni. Tehát a minőség a mennyiség felett áll ez esetben!

Bővebb információkat a linképítésről a linkre kattintva érhet el. Manapság a keresőoptimalizálás elengedhetetlen része a linképítés. A cél nem más, mint a saját oldalunkra más honlapokról webes hivatkozásokat szerezni. A rangsoroláskor a keresőmotorok ezeket is figyelembe veszik, enélkül sokkal nehezebb jó eredményt elérni. Természetesen, ahhoz, hogy hivatkozzanak ránk, jó tartalomra van szükség, ehhez pedig szövegíróra van szükség. Az utóbbi években ezen a területen is változás figyelhető meg, mivel ma már nem a mennyiség számít, hanem sokkal inkább a minőség. Nem lehet akármilyen oldalról linket szerezni, legalábbis nem érdemes. Ugyanis olyan oldalakra van szükség, ami témájában egyezik a miénkkel, különben nem érjük el célunk, hogy növekedjen a látogatószám.

Attól mindenkit óvnánk, hogy trükközni próbáljon, ugyanis a túl nagy mennyiségben épített linkek, a túloptimalizált szöveg csak többet árt, mint használ. A linképítés legfőbb szerepe, abban rejlik, hogy egy honlap rangsorolásán javítson, de emellett más előnyei is lehetnek. Mivel valós felhasználók érkeznek az oldalra, ezáltal visszatérőolvasók, törzsvásárlók lehetnek belőlük, ami kapcsolatépítést jelent. A linképítés tehát márkaépítésnek is tökéletes. Érdemes saját oldalunkon is feltüntetni, ha valahol hivatkoztak ránk, írtak rólunk. Ezáltal is tovább erősíthetjük saját márkánkat! Bővebb információkat az atpszovegiras.hu weboldalon talál!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük