Precíz, gyökérkezelés fájdalmak nélkül

A gyökérkezelés gyakorlatilag fájdalommentes, és gyakran kevesebb kellemetlenséget okoz Önnek a gyógyulás során, mintha kihúzatná természetes fogát. A modern technikáknak és a hatékony érzéstelenítésnek köszönhetően a gyökérkezelést tapasztaló betegek hatszor nagyobb valószínűséggel írják le fájdalommentesnek, mint azok a betegek, akiknek kihúzott foga van!

Precíz gyökérkezelés fájdalmak nélkül vár mindenkit a budapestdental.hu weboldalon. Ha gyökércsatorna vagy más kezelésen esik át, a gyulladt vagy fertőzött gennyzacskót eltávolítják, és a fog belsejét gondosan megtisztítják és fertőtlenítik, majd megtöltik és lezárják egy gumiszerű anyaggal. Ezt követően a fogat koronával vagy töméssel állítják helyre a védelem érdekében, és továbbra is úgy fog működni, mint bármely más fog. A gyökérkezelés szükségességének számos klinikai oka van, de számtalan gyakorlati oka is van annak, hogy a természetes fog megmentése bölcs döntés. Az endodontiai kezelés segít megőrizni természetes mosolyát, folytatni az Ön által kedvelt ételek fogyasztását, és korlátozza a folyamatos fogászati ​​munka szükségességét. Megfelelő gondozás mellett a legtöbb gyökérkezelt fogat egy életen át megtarthatja.

A foghúzás hosszabb ideig tarthat, mint a gyökérkezelés, a fogsorhoz, hídhoz vagy implantátumhoz szükséges utólagos megbeszélések miatt; plusz a költségek magasabbak lehetnek ebben az esetben. A legtöbb fogászati ​​biztosítási terv kiterjed az endodontiai kezelésre. A koronák nemcsak a természetes fogakként működnek; remekül mutatnak is, ezért érdemes gyökérkezelés után ezt választani. Amennyiben még ennél is többet tudna meg a gyökérkezelésről, mert megismerné a folyamatot vagy az árakról tudna meg többet, keresse fel a budapestdental.hu weboldalt.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük